Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kicsit visszahúzódó és szolid vagyok, nem járok bulizni, társaságba akkor sosem lesz senkim és örökre szüz maradok?
Fiú vagyok.
Neten próbálkozom csak emiatt. A kinézetem nem ronda, nem vagyok igénytelen, visszataszító. De azért jóképű sem.
Az ilyen típusú emberek azok akiknek sosem lesz barátnőjük?
"De azért jóképű sem."
Az ilyenek a g3c. rondák... De az igényeidet nehogy magadhoz igazítsd... és még véletlenül se tanulj meg felnőtt korodra kommunikálni...
Hát én sem vagyok valami nagy partymonster, ráadásul még ronda is vagyok, de azért voltak csajaim, és évek óta nős vagyok.
Neten mennyire megy a dolog?
Meg kell tanulni a lehetőségekhez képest jól kinézni és kommunikálni a nőkkel.
Az a baj hogy úgy érzem hogy csak én akarom megismerni a lányokat ők nem.
Neten egy idő után vége a beszélgetésnek.
Vékonyabb sportos alkatom van.
A barátom sem egy társasági ember, képes napokig játszani a gépén anélkül hogy bárhova menne. Mi diákmunkán keresztül ismerkedtünk meg, és én voltam az, aki kezdeményezte a beszélgetéseket, elhívtam várost nézni, vittem neki kávét stb. Az első 'igazi' lépést azaz a csókot már ő lépte meg. Egyébként ő magas, vékony, átlagos arcú, szemüveges, és még fiatalabb is 3 évvel nálam.
Szerintem egy alap közeg kell legyen, ahol embereket ismerhetsz meg. Suli, munkahely?
És az is biztos, hogy nem mindenki ilyen szerencsés, hogy az ellenkező nemből valakinek megtetszik, aki nem nyuszi vele szóba elegyedni és megismerni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!