Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok olyan fórumokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan fórumokat, oldalakat javasolni, ahol normális értékrenddel és világképpel rendelkező 30-40 közti férfiakkal lehet ismerkedni, esetleg haveri alapon beszélgetni?

Figyelt kérdés
29L
2019. aug. 9. 17:15
1 2 3
 21/28 Noren1989 ***** válasza:
Tehát az újabb javaslatokat még abszolút nem próbáltad?
2019. aug. 10. 20:56
 22/28 A kérdező kommentje:
Fb-t már eleve próbáltam, rendezvényes dolgokat is, az OkCupidora még nem volt időm (ma ráadásul munkanap volt), a GYK-s nickes verziót pedig még nem :)
2019. aug. 10. 21:01
 23/28 Noren1989 ***** válasza:
100%

Utóbbi rettenetesen sok idő, szóval csak akkor áldozz rá, ha tényleg ráérsz.

Igen, én javasoltam, tudom.

Jó, hát ez esetben szerintem nálad a laszti.

Próbálkozz, oszd meg tapasztalataid, kérdéseid.

2019. aug. 10. 21:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Összefoglalom

Te közel tökéletes vagy, a hibáid is inkább erények, változni nem fogsz és nem is akarsz, meg minek is, csak éppen nehéz talalnod egy embert aki legalább ennyire tökéletes, hogy lekösse a figyelmed.

Azt hiszem neked egy tükörre van szükséged, máris látni fogsz egy hozzád hasonló zsenit.

Persze inkább önismeretre lenne szükséged, de ugye idegenekre úgysem hallgatsz, bár akkor meg mit csinálsz itt a gyk-n

2019. aug. 10. 21:59
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Haverságnál miért szempont az életkor?
2019. aug. 10. 22:00
 26/28 A kérdező kommentje:

Noren: igen-igen. Jogos. Majd igyekszem összeszedni a gondolataimat.

24-es: :D végülis igazad van. Tökéletes vagyok ;)

25-ös: alapvetően nem szempont, de eddig úgy tapasztaltam, hogy elmélyültebben beszélgetni, esetleg közös programokat szervezni +/- 20 év korkülönbséggel már elég nehéz. Nem lehetetlen, pl. a munkatársaimmal, akik jóval idősebbek nálam, egész jól kijövök, de nem igazán tudnám elképzelni, hogy elmegyünk együtt biliárdozni vagy ilyesmi :)

2019. aug. 10. 23:37
 27/28 anonim ***** válasza:

Ha csoportosan elkövetett séta+biciklizés vagy kirándulás után napokig pihened a szociális túlterheltséget, heti 6-7 alkalommal mész konditerembe (pedig nem szorulsz rá mert jól nézel ki) akkor azt gondolom hogy neked is van valamilyen lelki problémád vagy sérülésed.

A munkád és hobbid rétegműfaj volta csak hab a tortán, az igazi probléma hogy (29 évesen!) semmilyen mértékben nem vagy hajlandó kilépni a számodra megszokott keretekből. Ezt nagyon gyorsan leveszik a férfiak és "párkapcsolatra alkalmatlan" minősítést adva keresnek mást.

2019. aug. 11. 07:19
 28/28 A kérdező kommentje:

"heti 6-7 alkalommal mész konditerembe (pedig nem szorulsz rá mert jól nézel ki) akkor azt gondolom hogy neked is van valamilyen lelki problémád vagy sérülésed."

Lehet én nem fogalmaztam egértelműen, de én ilyet sosem írtam.

1. nem csak konditeremben lehet kardiózni. Pl. nagyon sokat sétálok szabadban, természetben+olykor úszom/ számos más egyéb lehetőség is akad az ottoni futógép és biciklitől kezdve a spinningelésen át a Margit-szigeti úszásig és futásig....

2. Nekem az sem dereng, hogy bármilyen logikai kapcsolatba állítottam volna "a szerintem jól nézek ki"-t az edzésekkel.

Mondjuk az igaz, hogy nem azért járok edzeni, mert jól akarok kinézni, hanem mert szeretek mozogni és jól esik kiszakadni a munkám elég sznob közegéből.

3. Sérülésről, lelki nyomorról nem tudok, az pedig elég merész, hogy mindezt a edzésigényeimből vezeted le....

Persze, erre majd jön, hogy "és abbó, hogy napokig pihenek 1-1 szociális interakciót" - de ez utóbbi abszolút nem egyedi vagy különös jelenség. Számomra fárasztó, ha több át sok (ismeretlen vagy félismeretlen) ember társaságában kell tartózkodnom.

4. a komfortzóna: ez nem kizárt

2019. aug. 11. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!