Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudnátok olyan fórumokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok olyan fórumokat, oldalakat javasolni, ahol normális értékrenddel és világképpel rendelkező 30-40 közti férfiakkal lehet ismerkedni, esetleg haveri alapon beszélgetni?

Figyelt kérdés
29L
2019. aug. 9. 17:15
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen facebook közösségbe csatlakozhatsz, ahol olyan emberekkel beszélgethetsz akikkel közös az érdeklődési körötök. Én is azt hittem hogy a csajok nem szeretik a horrort aztán egy ilyen tematikájú csoportban a posztok 70%-a nőktől érkezik. Szóval keress a hobbidhoz illő fórumokat és csoportokat.
2019. aug. 9. 19:57
 12/28 anonim ***** válasza:
68%
Itt vagyok...
2019. aug. 10. 00:09
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt bárhol, másrészt sehol. A kérdés az, hogy az általad írt jellemzés mit jelent. Számodra jelent valamit, más számára pedig mást. Láttam már olyat, hogy elég hasonló elvárásokkal összejött egy nő egy nagyon paraszt emberrel. Sőt, sokan teljesen mással jönnek össze, mint amit hangoztatnak. (Elvileg rám is illenek az elvárásaid, csak a belőtt korosztály alatt vagyok egy kicsivel.)

De, vegyük a tényleg ilyen jellegű pasikat. A vonzóbb részük főleg a való életben ismerkedik, mert van rájuk kereslet. A neten rengeteg az olyan pasi, aki nem elég vonzó ehhez.

2019. aug. 10. 00:33
 14/28 A kérdező kommentje:

Egyelőre csak röviden, mert munkanap van: ( :( )

sport, hobbi, fb-oldal. igen, ez jó ötlet lenne, de a legfőbb hobbim egyben a "szakmám", ami pedig borzasztóan belterjes és minden rosszindulat nélkül, nagyon sok sérült lelkisérült ember mozog benne. Ráadásul ami engem tényleg igazán érdekel, az egy nagyon kis réteget érint.

Persze, ezen kívül még sok mindent szeretek csinálni, de ezek inkább magányos, elvonulós tevékenységek, és ezért nincs is nagyon olyan csoport, ahol ezekről lehetne beszélni. Vagy nem tudom. Nekem nehezen menne meg időcseszésnek is fognám fel. :)

Vonzó/nem vonzó: eddig a kérdésig én igazából még el sem jutottam. Egyelőre az is elég, ha vannak közös témák, szimpátia, értékrend (és itt nem az isten.haza,család szentháromságra gondolok, hanem szerintem ennél jóval alapabb dolgokra) és jól el tudok velük dumálni.

Egyébként ÁLLÍTÓLAG én is vonzó vagyok (szőke haj, kék szem, sportos alkat, blabla) :D:D:D

2019. aug. 10. 05:15
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

14: te egy nyitott, szórakoztató, művelt férfit keresel, miközben neked a munkád a hobbid, ami senkit nem érdekel, mellette meg mást nem nagyon tudsz felmutatni.

Változz meg, keress hobbit, kikapcsolódást, offline haverokat, és jönni fognak az áhított férfiak is

2019. aug. 10. 06:41
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi lenne az a hobbi/munka ami ennyire rejtélyes? Már ha nem titok. :)
2019. aug. 10. 08:56
 17/28 anonim ***** válasza:
53%

GyK! ;)

44f.

2019. aug. 10. 12:26
 18/28 A kérdező kommentje:

15-ös. köszi, de nem szeretnék túlzottan megváltozni. Főleg egy olyan ember tanácsára, akit nem ismerek és ő sem engem ;) Azért köszönöm.

Egyébként nyitott és szórakoztató vagyok egy bizonyos szintig, hobbijaim is vannak, de ezek - mint említettem - nem kollektív dolgok. Ilyen pl. az írás, olvasás, sétálás, biciklizés.

Persze, lehet sétálni + biciklizni, kirándulni grupiban is, de engem ezek inkább lefárasztanak, mintsem feltöltenének és csak nyűgnek érzem. Utána napokig pihenem a szociális túlterheltséget :D

Ezen kívül kondizni is szoktam járni, ahol a klubtársaimmal nagyon jól kijövök, de ők teljesen más világban élnek, ezért potenciális partnernek sem tekintem őket. (Valószínűleg ők sem engem, de ez most lényegtelen)

16-os: mivel tényleg nagyon szűk körről van szó, nem szeretnék erről beszélni. :)

2019. aug. 10. 20:32
 19/28 Noren1989 ***** válasza:

Kiválóan tartod fenn a figyelmet, meg kell hagyni.

Nos, a fent felsoroltak közül melyiket próbáltad, milyen tapasztalatokkal?

2019. aug. 10. 20:35
 20/28 A kérdező kommentje:

köszönöm-köszönöm. :))

Heti 6-7x járok 1,5-2 órás edzésekre. Ebből heti 2 kondi, a többi kardió. Túrázni egy időben sokat túráztam, de mostanában suli+munka mellett jóval kevesebb időm és energiám jut rá.

Ugyancsak ez érvényes a biciklizésre is. Mondjuk ez utóbbit elsősorban nyaranta, vidéken szoktam művelni.

Sajnos az elmúlt két évben a telken összesen két hetet töltöttem :(

Eg darabig különböző írós/könyves fórumokon is szerepeltem, de azt vettem észre, hogy a hozzászólások, kommentek pötyögése eltereli a figyelmemet és gondolataimat, és így épp attól távolodok el, ami valóban érdekel. Következmény: inkább csak passzív tag vagyok.

Nézegettem a szakmával kapcsolatos dolgokat is, de mivel tényleg nagyok az átfedések, vagy konferenciás smúzoló-feelinges összeborulások, vagy politikai szájkaraték folytak ezeken.... kiábrándító.

A másik, ami még nyomasztó, hogy sok mindenkivel el tudok beszélgetni, de mint esetleges partner, már csaknagyon kevés ember kelti fel igazán az érdeklődésemet. És nem, ez nem azt jelenti, hogy nem lennék szívesen vele, csak simán haverként, ritkábban barátként tekintek rá és semmiféle szexuális vonzódást nem érzek (és ez még alkohol hatására sem szokott változni :D Igaz, nem igazán szoktam inni )

2019. aug. 10. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!