Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyit egy negyvenes nö, hogy egy férfi érdemesnek lássa arra, hogy összeköltözzön vele?
Azt latom , hogy tuzrölpattant nö kell legyen az,, aki ebben a korban elkel , nem úgy megy már mint fiatalkorban , hogy megszeretik a nöt csak úgy , mert nöies , vagy jól néz ki , hanem sokat kell tegyen a nö is a kapcsolatért , es nincs mar az orrba szájba ajándékozás, mindent elsöprö érzelem , stb , hanem inkabb a megfontolt szövetség jellemzö a ferfiak részéröl
Ha egy nö pl 42 evesen kiskorú gyereket nevel vagy munkanelkuli , esélyei szinte nullák egy normális pasasnál , maradnak azok akik a nöre költöznének , munkanélküliek , szexre ráutazók, stb
Nyitott vagyok, kedves, jól érzem magam a bőrömben és ez múlt időben is érvényes, mégse találtam magamnak párt. Lett volna? Persze.
Nem részletezem a kínálatot.
Valaha is megbántam, hogy nem maradtam a párommal? Soha.
Elfecséreltem volna az életemet és most egy elkeseredett, alkoholista, depressziós lény (nem) írna a fórumra.
Annyi az egész, hogy ez nem jött be.
Mindent nem kaphatunk meg.:)
"19" vagyok
Nem döfök én tört senkibe, csak a realitás talaján mozgok. Nagyon viccesnek tartom, amikor egy nő 40+ férfiról már azt mondod, hogy merevedési problémái vannak miközben egy 40+ nőt egy 30 férfi számára potensnek tartunk. Nem a kor számít, hanem a külső, a fizikális állapot és a kinézet. A volt nejem mellett már rákényszerültem arra, hogy potencianövelőket szedjek, mert nem volt intimitás közöttünk, nem volt vonzalom és legfőképpen nem tetszett a látvány. Mivel nem voltam más partnerrel 17 évig nem tudtam mi a hiba, csak erőlködtem teljesen feleslegesen.
Ha olyan nővel vagyok aki tetszik, akkor úgy működök mint a gép, vizuális típus vagyok, kell hogy inspiráljon a látvány.
Ami a hozzáállást illeti, vannak azok a nők akik a szexet egyfajta jutalomként kezelik a férfi számára és szándékosan visszatartják és vannak azok akik nem fogják vissza magukat és élvezik amíg csak lehet. Én megtapasztaltam mindkét végletet, brutális a különbség.
Azt is álságosnak tartom, amikor egy nő azzal érvvel, hogy a férfiak csak szexre hajtanak....a férfiak többsége igenis a szexre hajt, a jó szex mindennek az alapja. Azzal lehet minket megtartani és felpörgetni. Ha egy nőt megd..tnék minden nap és az első szex után otthagyom az nem azért van mert hú de jó volt, hanem csalódás!!!
Ezt kéne már végre megérteni a sok magányos nőnek, hogy akiben van potenciál, aki tényleg szeretkezik, aki tényleg kimutatja az érzéseit azt nem hagyják ott az első szex után, de aki úgy viselkedik mint egy darab kő, azt viszont borítékolható, csak idő kérdése.
Persze lehet találni frankó lelki társat is, akivel mély érzelmes beszélgetések alapozzák meg a közös jövőt, ilyen férfi is van. Nem szex központú, tökéletes barát, de hogy nem d..g meg rendesen soha abban biztos lehetsz.
Kedves 69%-os
Egy negyvenes férfi a legritkábban keres vele egykorú negyvenes nőt, szerintem ezt te is tudod, nem ez a tendencia, és valahol nincs is ezzel baj.
Az ötvenes évei közepén de inkább hatvanas férfinak opció jó esetben egy negyvenes nő (de legszíveseben ők is fiatalabbat választanának), ez a tapasztalat, persze nyilván vannak kivételek is.
És igen, akkor inkább azt mondom válasszon fiatalabb férfit, olyat aki "valamilyen különös oknál fogva" az éretteb nőt találja vonzónak. Nincs közös gyerek tervben, habár szerintem az a legjobb ilyenkor, ha nem élnek együtt sem, így egyikőjüknek sem nyűg a kapcsolat, a férfi nem fog falra mászni a gyerektől, megvan a szabadsága stb. Ez is egy lehetőség, lehet hogy nem olyan mint, ami a romantikus mesekönyvekben lenni szokott, hogy addig éltek eggyütt amíg meg nem haltak.
# 24: Nem tudom, ezt mire alapozod, negyvenes nőként különböző ismerkedős platformokon én nem ezt tapasztalom. Elég tömeges mennyiségben akadnak negyvenes férfiak, akik velem, negyvenes nővel próbálnak ismerkedni, náluk többen csak a fiatalok vannak (huszonéves, harmincas korosztály). Idősebbek elenyésző arányban.
Végignézve a tágabb környezetemben, az összes olyan nőismerősöm, aki negyvenes éveiben talált új párt, negyvenes, vagy annál fiatalabb férfival jött össze. Senkit nem látok idősebbel... Ez kb. 15-20 nőt jelent, teljesen átlagos külsejű negyvenes nők, gyerek(ek)kell. Csak most az elmúlt egy évben két nő vált el a környezetemben, fél éven belül lett új kapcsolatuk, korukbeli férfiak személyében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!