Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nettó 200 ezer elég jövedelem a nőknek, ahoz hogy egy férfi családot alapítson, úgy hogy van egy örökölt lakása Pesten?
Figyelt kérdés
2019. aug. 7. 17:49
1/12 anonim válasza:
Tudod, mi a kevés? Az "ahoz"-ban a h. Na az kevés!
3/12 anonim válasza:
Felőlem alapíts családot. Engem ez hol érdekel?
4/12 anonim válasza:
Attól függ, kinek. Egy jól kereső nőnek nem.
5/12 anonim válasza:
Nekem nem lenne elég hozzá...nettó 400 a minimum. De inkább több. Plusz én kapnék GYED-et, meg mivel tolmács-fordító vagyok, otthonról is tudnék dolgozni. Na úgy már jó kis életszínvonalunk lenne :)
6/12 anonim válasza:
Nekem nem lenne elég, mert én többet keresek.
28/N
7/12 anonim válasza:
Akkor ketten együtt már 700at keresnénk, abból meg lehet élni szépen. De a pasikat jobban zavarja, ha egy nő többet keres.
8/12 anonim válasza:
Itt mindenki nagyon sokat keres. Nyugi elég, nekünk is van házunk, ketten kapunk 400at. Van uj kocsi, nyaralás, igaz nem vmi messzi országban, de Horvatország is nagyon szép. 2 gyerekünk van. Nekik márkás cuccok, magunknak is elég sok. Nem kell több százezres fizetés, ha vki jol be tudja osztani.
9/12 anonim válasza:
Nem ! Még szingli nőnek is kevés , családalapitáshoz pedig nulla!
Ksh átlag most 230-250 körül van.
Azt hogy ez miért nem elég azt nem tudom, dw ma ez van.
2x200=400 ezer abból vajon miért nem lehet megélni ha csak rezsi költség van? Azért egy összeg levezetést szivesen megnéznék.
10/12 anonim válasza:
Ha a parod is megkeres ennyit, akkor siman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!