Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha férfi létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha férfi létemre reménytelenül hipergám vagyok?

Figyelt kérdés

A legtöbb férfinek annyi elvárása van, hogy egy nőnek legyen női nemi szerve, max még annyit, hogy ne legyen idős és kövér. Én viszont sajnos betegesen válogatós vagyok, nem csak alap elvárásaim vannak, de sajnos a külső területén a legkisebb apróságok is zavarnak és hosszú távon kizáró tényezők.

Olyan apróságok is zavarnak, hogy ha valakinek nem teljesen szimmetrikus az arca, az egyik szeme nagyobb mint a másik, a melle nem pont olyan szögben dől ahogy az ideális lenne, a lábujjai furcsa alakúak, a punciján a kis szeméremajkak túl nagyra nőttek, nem olyan szép babapunci (hétköznapi nyelven: salátás), és stb.. ilyen apróságok.

Az előző barátnő szerűségem pl. 22 éves modell csaj volt, fényképeken eszméletlenül jól festett, gyönyörű arc, tökéletesnek tűnő test, de volt 2 hibája is: a bal mellén volt egy anyajegy ami nem tetszett és zavart, a mosolya pedig nem volt szép, ami a képekről nem látszott. Élőben takarta is az arcát amikor mosolygott.

És ilyenkor mindig rám tör egy ilyen pszichés pánikroham, hogy úr isten, ilyen nővel kell leélni az egész életemet? Akinek pl. nem szép a mosolya és anyajegye van ami nem tetszik. Ez kicsit beteges, én is tudom. Szinte senki nem tökéletes, én mégis a tökéletesre vágyom.

Talán kamasz koromban túl sok retusált képes nőket bámultam, vagy nem tudom, hogyan alakult ez ki. De most nem tudom mi tévő legyek, ha ilyen apróságok miatt is szakítanom kell kényszeresen egy nővel.

Mi tévő legyek ilyen irreális elvárásokkal?

(Az már csak hab a tortán, hogy mindemellett én sem vagyok egy főnyeremény pasi egyáltalán, tehát még nyújtani sem tudok semmit a magas elvárásaimért cserébe, nem is értem egyáltalán miért álltak szóba velem azok a nők akik eddig voltak)

Mit tegyek?

2019. aug. 7. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kezeltesd magad, vagy vegyél egy guminőt, amin nincs anyajegy.
2019. aug. 7. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Menj össze egy csúnya, kövér nővel! Szoktasd magad a nem tökéleteshez, hátha helyrezökkensz.
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Mikor kezdődik már az iskola, tényleg unalmasak vagytok.
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez tényleg beteges, pszichológussal kéne beszélned, mert így a büdös életben nem lesz párod és csak a saját életed keseríted meg lényegtelen apróságok miatt. Attól neked rosszabb lesz, ha van egy anyajegye, vagy salátás a puncija? Kit érdekelnek az ilyen részletek. Főleg úgy, hogy rajtad is van bőven hiba, mire fel vagy ilyen?
2019. aug. 7. 19:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Láttad a "A nagyon nagy ő" filmet? Nézd meg, nagyon ajánlom. :) Na pont ugyanilyen volt a főszereplő és a mellékszereplő csávó is mint te. Egyszerűen olyan kisebbrendűségi komplexusok volt, hogy pl. a gyönyörű, modellalkatú lányt azért dobta a csávó, mert az egyik lábujja hosszabb volt a nagylábujjánál.

Mindenképpen szakembert kellene felkeresned, mert ez belőled jön ez a probléma, valami történhetett a múltban, amiért kivetíted ezt a párkeresésre.

2019. aug. 7. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
Kényszeres vagy szerintem. Amúgy a legjobb nők nem tökéletesek a média szerint, olyan gyöngyszemek vannak hogy elképesztő, nekem pont ezek a tucatnők nem tetszenek, a báj a lényeg, azok a finom kis apró dolgok amik ösztönből jönnek, ha lesz egy nő akit megszeretsz úgy fogod tökéletesnek találni ahogy van, az egyéniségeket keresd, szerintem az a baj, hogy nem is a saját ideálodat követed. Aki kiemelkedő az nem a tökéletes szimmetria és arányok miatt az, van ilyen "tökéletes" ismerős csaj és egyszerűen nem vonz, hiába. Az a baj, hogy te csak egy szexbabának tekinted a nőket, valszeg azért is mert ugyanolyan felszínes barátnőid voltak mint te.
2019. aug. 7. 20:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is pszichológus, ha nem kamu. A nők nem tárgyak.
2019. aug. 7. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Te tökéletes vagy vagy magad felé nincs ekkora elvárásod? Mert ha nincs, akkor tedd azt, hogy próbálj te magad tökéletes lenni...
2019. aug. 7. 21:07
 9/10 Estádio de Felchút ***** válasza:
100%

hülye vagy, fiam

a hipergámia mást jelent

2019. aug. 8. 00:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Meleg pasik ilyen ” válogatósak ” úgymond , erre fogják , hogy túl fejlett a szépérzékük , azért nehéz társat találni , végül legyen a nö sovány , kockás hasú , aztan rájön , hogy inkább a kockáshasú haverére gerjed , nem tud szerelmes lenni nöbe
2019. aug. 9. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!