Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az általatok reménytelenül...

Ha az általatok reménytelenül szeretett személy megcsókolna, hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

2017. nov. 2. 09:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Már a gondolat is jó. :'D
2017. nov. 2. 09:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nagyon meglepődnék és ott helyben le is fagynék.
2017. nov. 2. 10:18
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Visszacsókolnék. Utána zavarba jönnék, gyorsan elköszönnék, hisz tudom, nem lehet jövője még így sem... de hetekig, hónapokig reménykednék még, hogy keresni fog, hátha mégis...
2017. nov. 2. 10:19
 4/11 anonim ***** válasza:
98%
Magamat ismerve azonnal ellökném magamtól, és megkérdezném,hogy ezt most miért csinálta. Ha tudnám, hogy semmi esélyem, és mégis megcsókolna, azaz kihasználná a helyzetét, akkor nagyot csalódnék benne.
2017. nov. 2. 10:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló, mint a 4-es. Ha mindketten tudjuk, hogy reménytelen a dolog, akkor miért kell szadizni a másikkal?
2017. nov. 2. 21:06
 6/11 CFB ***** válasza:

Nekünk komplikált kapcsoatunk van. 😅😂😂

Amolyan szeretjük egymást, jobban, mint barátok egymást, viszont legjobb barátok vagyunk. Vagy valami erősebb. Nagyon nehezen kezd el beszélni a múltjáról. Ritkán, de elkezd beszélni róla. Büszke vagyok rá. Ő egy hónappal előbb került a társaságba, amibe én is, de én tudok róla a legtöbbet. Abba a lányba szerelmes, aki látszólag engem szeret (mind2en leszbik).

Nem számoltam, de már több, mint 5x mondta, hogy meg akar csókolni. Meg állandóan a számát nézi. Mintha nekem fel se tűnne, hogy az előttem alig 8cm-re lévő ember szabályosan bámulja az ajkaimat. 😂

Már majdnem megcsókoltam egyszer. De valahogy.. A barátaim előtt nem igazán akartam :/

Anyukám nem nagyon kedveli őt. De azért remélhetőleg valamikor átmenetek hozzájuk, az anyukája nagyon kedvel engem, azt mondta, bármikor mehetek😊

Kissé hosszú, de a válaszoltam a kérdésre. Magyarázatra szükség volt, mivel ez nem éppen egy átlagos plátói szerelem. Vagy mi 😅

Amúgy ha nem esett le: lányok vagyunk, igaz ő genderfluid (a harmadik akit megemlítették meg genderless inkább, de az mindegy)

2017. nov. 3. 03:07
 7/11 anonim ***** válasza:

Visszacsókolnék és nagyon élvezném minden pillanatát.

Bár igaz, az ln esetem nem teljesen reménytelen, csak még egyelőre ,,mentally dating with" állapotban vagyok a sráccal.:)

2017. nov. 3. 23:44
 8/11 A kérdező kommentje:
#7: Mesélnél róla bővebben? :)
2017. nov. 4. 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Írtam neked tegnap este 10 körül, ha kíváncsi vagy nézd meg!:)
2017. nov. 5. 08:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Zavarban lennèk. Èrzelmes tipus vagyok.
2017. nov. 5. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!