Ha az általatok reménytelenül szeretett személy megcsókolna, hogyan reagálnátok?
Nekünk komplikált kapcsoatunk van. 😅😂😂
Amolyan szeretjük egymást, jobban, mint barátok egymást, viszont legjobb barátok vagyunk. Vagy valami erősebb. Nagyon nehezen kezd el beszélni a múltjáról. Ritkán, de elkezd beszélni róla. Büszke vagyok rá. Ő egy hónappal előbb került a társaságba, amibe én is, de én tudok róla a legtöbbet. Abba a lányba szerelmes, aki látszólag engem szeret (mind2en leszbik).
Nem számoltam, de már több, mint 5x mondta, hogy meg akar csókolni. Meg állandóan a számát nézi. Mintha nekem fel se tűnne, hogy az előttem alig 8cm-re lévő ember szabályosan bámulja az ajkaimat. 😂
Már majdnem megcsókoltam egyszer. De valahogy.. A barátaim előtt nem igazán akartam :/
Anyukám nem nagyon kedveli őt. De azért remélhetőleg valamikor átmenetek hozzájuk, az anyukája nagyon kedvel engem, azt mondta, bármikor mehetek😊
Kissé hosszú, de a válaszoltam a kérdésre. Magyarázatra szükség volt, mivel ez nem éppen egy átlagos plátói szerelem. Vagy mi 😅
Amúgy ha nem esett le: lányok vagyunk, igaz ő genderfluid (a harmadik akit megemlítették meg genderless inkább, de az mindegy)
Visszacsókolnék és nagyon élvezném minden pillanatát.
Bár igaz, az ln esetem nem teljesen reménytelen, csak még egyelőre ,,mentally dating with" állapotban vagyok a sráccal.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!