Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már reménytelenül szerelmesek?

Figyelt kérdés
Miért nem jöhettetek össze azzal, akibe szerelmesek voltatok? Hogy lettetek túl rajta?

2016. jún. 17. 19:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Van barátja, nem tudom magam ezen a lányon túl tenni, próbáltam kiábrándítani magam belőle, de nem sikerült, nem találok fogáspontot, hogy mibe lehetne nála belekötni. 22/F
2016. jún. 17. 19:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Én kb 3 évig voltam reménytelenül szerelmes, sőt...még mindig vannak érzéseim a fiú iránt. Nekem az idő csillapította a dolgot, de hát ugye sok időbe telt.
2016. jún. 17. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Eddig csak reménytelenül voltam szerelmes, mert csúnya vagyok és alacsony. 30/F
2016. jún. 17. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Voltam. 2x is.

azért, mert a pasi is reménytelenül szerelmes volt valakibe :D

2.x mert továbbtanulás előtt álltunk és mind a ketten más városba mentünk tanulni, a jövőbeli távolság miatt nem jöttünk össze...

2016. jún. 17. 20:59
 5/8 homo ludensz ***** válasza:
Mikor előálltam a farbával hogy tetszik nekem azt mondta azzal nem tud mit kezdeni. Sehogy nem lettem túl rajta néha álmomban látom,van hogy beszélek hozzá,próbálom győzködni hogy engem válasszon persze eredménytelenül. A neve kiejtése vagy olvasása is szaporább szívverést okoz. Ne kérdezzétek hogy mióta hordom ezt az édes-bús terhet. Azóta azt vallom az ember egyszer lehet igazán szerelmes és azt keresi minden későbbi partnerében majd rájön a szomorú valóságra hogy rendes,meg csinos,jól kijövök vele ez mind csak a lélek háborgásának nyugtatgatása.
2016. jún. 17. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, voltam. A kor és egy élethelyzet végett nem lehetett semmi belőle. Úgy lettem túl rajta, hogy jött helyette egy ugyanilyen helyzet, majd azután is... (ez komoly és nem vicc!). Tehát még mindig egyedül vagyok.
2016. jún. 17. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, olyannyira h az egész életemet el tudnám vele képzelni
2016. jún. 18. 08:14
 8/8 Titusztitusz ***** válasza:
Voltam persze...Aztán hogy miért nem jöhettem össze az illető hölggyel/hölgyekkel? Volt akivel azért, mert volt férje, volt akivel azért, mert nagy volt a korkülönbség, és volt/van akivel azért nem, mivel már házas vagyok én magam is...
2016. jún. 18. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!