Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már reménytelenül szerelmesek? Hogy tudtátok, hogy valószínűleg sosem lesz belőle semmi?
Én is azt hittem, hogy rajongás, de ezt csak egy kívülálló tudja ilyen biztosan mondani :(((
Tudom, hogy nem lesz belőle semmi, sose fog viszontszeretni. Ha rámásznék, szexelne velem biztosan, de én nem akarok alamizsnát, a szerelmét meg nem tudom megnyerni, mert neki nem kell mély, igazi érzelem.
én voltam vagyis vagyok is de ez nem is tudom ez nem csak szerelem ez olyan szeretet is mint ahogy 1 testvért lehet szeretni
onnan tudtam hogy házas
Nem is bánnám, de nem tudom hogy legyek nyitott. :(
Hiába ismerkedek, ha gondolatban folyton Hozzá hasonlítgatok mindenkit és persze mindig Ő nyer. :)
Nem tehetek róla, ha állandóan csak Rá tudok gondolni... :/
Köszi! :)
Ti hogy próbálkoztatok amúgy?
Mennyi idős vagy? Fiú vagy lány?
Egyébként voltam..nem is egyszer.
Honnan tudtam? Volt, hogy megmondta, volt, hogy egész egyszerűen rájöttem a gesztusaiból, abból, hogy nem keresett..stb.
És mikor adott volt egy lehetőség, még bántam is egy kicsit, hogy nem vele vagyok.
De én sem találtam olyat aki miatt elfelejtettem őt..
Most nem rég is hasonló helyzetben voltam..már nem vagyok szerelmes, csak szimplán magányos.
Nem egyszerű helyzet. Együttérzek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!