Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szüleim össze akarnak hozni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüleim össze akarnak hozni egy lánnyal vélemény? Még nem is láttam, ráadásul még valószínűleg tanultabb is nálam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 11:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Most erre milyen választ vársz?
2012. júl. 12. 11:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Nézd meg. Még az is lehet, hogy szerencséd lesz vele. Amúgy meg nem tudom mit szólnak bele az életedbe ilyen szinten. Én ettől biztos ki lennék akadva.
2012. júl. 12. 11:20
 3/8 okoska31 ***** válasza:
100%

Jól is elsülhet, hátha jó ízlése van a szüleidnek.

mit veszíthetsz, ha belemész? arra, hogy együtt is legyetek, úgysem kényszeríthet senki.

2012. júl. 12. 11:21
 4/8 anonim ***** válasza:
67%

Hát én a helyedben vagy el sem mennék a találkára, vagy esetleg elmennék és megnézném, hogy miféle csaj az, azonban udvariasan a lány tudtára hoznám, hogy nem érdekel különösebben. Szerintem még akkor sem jönnék vele össze, ha tetszene az ott lévő személy, már csak azért sem, mert senki ne szóljon csak bele az én szerelmi életembe...

Persze, ha ilyen kis papucs vagy, vagy anyuka kis kedvence, akkor ez nem fog összejönni... azonban ha nem, akkor valószinüleg feltalálod magad :D

2012. júl. 12. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
51%
Puding vagy ha most rögtön nem küldöd el a picsba a szüleidet.
2012. júl. 12. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha már megvan szervezve, szerintem veszíteni valód nincs. Viszont én a helyedben megmondanám a szüleidnek, hogy a magánéletet, nem véletlenül hívják úgy, ahogy.
2012. júl. 12. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
fogd meg! többet is kereshet még talán el is tart! :D
2012. júl. 12. 12:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az utolsónak igaza lehet.
2012. júl. 12. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!