Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Voltatok már reménytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már reménytelenül szerelmesek? Hogy tudtátok, hogy valószínűleg sosem lesz belőle semmi?

Figyelt kérdés
Én már 2 éve. És nagyon rossz. Közben ismerkedek másokkal is, de semmi értelme. Nincs az újonnan megismerteknek semmi bajuk, csak éppen nem ők azok, akit szeretek. :(

2012. júl. 22. 19:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Helló:)!

Nemrég én is egy effalyta kérdéssel hozakodtam itt elő. Ugyan ebben a helyzetben voltam/vagyok. Azt tanácsolom neked, hogy minnél t0bb emberrel ismerkedj, ne legy elfogult csak mert valaki mást szeretsz. Szinte depresszióban estem annó egy pasiért. Mai felfogásomban viszont nem tulajdonítok annyi figyelmet rá, hogy bármiben is akadályozna, hidd el gyökeresen megváltozott az életem. Nyitottabnak kell lenned az emberek felé mert valószínüleg az elvakültságtól nem látod meg másban azt ami megfogna benne. Nézd máshonnan a dolgokat. Jegyezd le miért olyan fontos neked az a bizonyos személy, s vizsgáld meg , hogy esetleg azok a tulajdonságok hiányában nem kedvelsz mást, vagy mert nem is akarsz mást kedvelni? Rengetegen élünk ezen a világon s nincs olyan, hogy őt neked szánták, ez hüjeség szerintem. Minden a nézőponton alakúl.

Remélem tudtam segíteni, fel a fejjel és sok sikert kívánok neked az életben:D...

2012. júl. 22. 20:58
 12/22 anonim ***** válasza:

"effajta

"több

2012. júl. 22. 20:59
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, írhattok még, ha akartok. :)

23 éves lány vagyok egyébként.

2012. júl. 22. 23:22
 14/22 anonim válasza:
én is igy vagyok , pár hónapja... De nekem semmi esélyem. Ő utazgat, és most USA-ban van.
2012. júl. 23. 19:45
 15/22 anonim ***** válasza:

Hűha, voltam bizony.

Több, mint 2 évig tartott.

Suliban egy új fiatal tanár..ugye nem kell magyaráznom, hogy milyen gáz volt?:)

2012. júl. 25. 15:10
 16/22 A kérdező kommentje:
És nem próbáltál meg közeledni hozzá valahogy, utolsó?
2012. júl. 25. 15:15
 17/22 anonim ***** válasza:
Dehogynem, fb-n ismerősök lettünk. Itt valamennyire megismertem, mint magánember. Tudom milyen zenét,filmet szeret, mi a hobbija. Na így még rosszabb lett, mert nagyon sok közös volt. Néha írtam a linkelt videói alá, azután ő számtalanszor ezt tette. Már többen kérdezgették, hogy honnan ismerem, személyesen is beszéltünk zenéről, filmről...úgy tűnt, mintha alakulna valami, de 6 éve barátnője van..
2012. júl. 25. 15:21
 18/22 A kérdező kommentje:

Az "enyém" is tanár. A főiskolán tanított, de már nem fog.

Amennyire tudom, független. Én is bejelöltem fb-on, párszor ráírtam, de vagy nem válaszolt, vagy csak nagyon röviden.

Személyesen viszont többnyire kedves volt, sokat beszélt, bár ez nála szakmai ártalom. :D Egyszer volt egy olyan pillanat, amikor azt hiszem volt valami a levegőben. Én éppen beszélgettem valakivel, amikor is megéreztem, hogy bámul oldalról. Közben befejeztük a társalgást az ismerősömmel és felé fordultam. Akkor hosszú másodpercekig engem nézett, végigmért tetőtől talpig, majd ilyen kacéran elmosolyodott. Nem tudom megítélni, hogy ez mennyire ó jel, hogy vajon mit gondolt magában rólam akkor, de valószínűleg ezt már sosem fogom megtudni... :(

2012. júl. 25. 15:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Priviben akarsz erről beszélni?:)
2012. júl. 25. 15:31
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen, de nem használom az e-mailemet, be se tudok lépni már, ami itt van megadva... Elküldenéd itt priviben a tiéd? Akkor írok oda. :)
2012. júl. 25. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!