Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már reménytelenül szerelmesek? Hogy tudtátok, hogy valószínűleg sosem lesz belőle semmi?
Ha neki nem kell mély, igazi szerelem, akkor tulajdonképpen mitől vagy belé annyira szerelmes? Teljesen mások vagytok.
Ahogy nézem, nagyon keveset tudsz róla igazán, bejelölted fb-on? Egyszer nézett oldalról? Ha ezt meg kell említeni, az azt jelenti, hogy semmi igazi kommunikáció, közös élmények stb. nem voltak még köztetek, alig ismered. Így valójában egy álomképbe vagy szerelmes. Csak rajtad múlik, hogy az ábrándoktól mikor fordulsz a valóság felé. Hidd el nekem, a fél életemet reménytelen szerelmekkel töltöttem, aztán felismertem ezt, és ma már nem fordulhat elő velem az ilyesmi. Legalábbis remélem.:)
Lehet, hogy egy álomképbe szerelmes, de ha már ismerősök fb-n, akkor annyira mégsem álomkép, hiszen a legtöbb ember oda elég sok infót kitesz magáról (milyen a stílusa, milyen zenét szeret, milyen oldalakat lájkol stb.), azért ez egy olyan támpont, amiből már fel lehet építeni egy karaktert, szóval nem azt mondom, hogy annyira behatóan ismeri, de valamennyire tudja, hogy van-e bennük közös stb.
Szerintem valahogy derítsd ki, hogy mi a kedvenc helye, ahol gyakran megfordul, egy szórakozóhely, kávézó, étterem, akármi és járkálj oda gyakran. Ha már nem tanít és valóban tetszel neki, akkor előbb-utóbb oda fog menni hozzád legalább köszönni, ha nem is kezdeményez rögtön. Onnan már, ha ügyes vagy, akkor el tudsz vele indítani valamit. :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!