Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok erről az elképes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről az elképesztő igazságtalanságról?

Figyelt kérdés

Ha a pasinak van pocakja az el van nézve, de a pocakos nőket zsigerből elutasítják a férfiak.

De miért??

2019. aug. 3. 11:22
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Igen, általában a férfiaknak inkább külső elvárásaik vannak, ez igaz. De ezen te itt most nem fogsz tudni változtatni. Egyébként meg mindeni azzal van szívesen, akihez fizikailag vonzódik,nem?
2019. aug. 3. 13:21
 32/41 A kérdező kommentje:
Idegesítő, hogy azt mondják a férfiak, hogy a nőknek van több elvárása kinézetileg.
2019. aug. 3. 13:50
 33/41 anonim ***** válasza:

"Más a stratégia igen, de akkor ne mondjátok, hogy a férfinak kisebb külső elvárasai vannak. Valójában pont fordítva, sokkal nagyobbak!"

Győzd meg a nőket, hogy tegyenek magasról a külsejükre, és akkor a férfiaknak sem lehetnek majd ilyen elvárásai. Menni fog?

2019. aug. 3. 14:31
 34/41 anonim ***** válasza:
Külsőre biztos a férfiaknak van elvárása a nők felé. De mi ezzel a baj? Én leszarom. Nem értem mit kell ezen befeszülni, úgyis találsz valakit, aki elfogad.
2019. aug. 3. 14:32
 35/41 A kérdező kommentje:
Nem találok senkit, aki elfogad, mert nem adják alább!
2019. aug. 3. 15:01
 36/41 anonim ***** válasza:
87%
A hisztitől jobban érzed magad? Vagy olyan akarsz lenni, mint az itt picsogó fiúk?
2019. aug. 3. 15:16
 37/41 A kérdező kommentje:
Nem viselem jól az igazságtalanságot.
2019. aug. 3. 15:18
 38/41 anonim ***** válasza:
87%
Tudod, itt nem a pici poci a probléma. Az agyad és a hozzáállásod ami zavaró.
2019. aug. 3. 15:53
 39/41 anonim ***** válasza:
Nekem ez meg nem tunt fel, husis lanyok mellett is van ferfi. Csomo parocska meg egyutt gombolyodik ki.
2019. aug. 3. 16:02
 40/41 anonim ***** válasza:
55%

Én nem feltétlenül hiszem , hogy zsigerből.

Legalábbis, ez az egész nagy "színdarab", amit most leszülettünk megélni mindannyian, és én asszem, közösen raktuk össze mind (te is, én is, mások is mind) tehát, hogy az utasítja el, akinek el 'KELL', mert nincs vele dolga a sorsában. Tehát kell valami, ami miatt nem kezd vele. Tehát ez olyan, hogy pl valaki nem kezd pocakos nőkkel, valaki meg mondjuk pl fenékig érő hajú fiúkkal. Vagy mittudomén. Tehát így meg, ha nagyban nézed, nincs semmi baj ezzel. Mert csak az fog vonzódni hozzá, akivel dolga van az életben, de ha van ilyen személy, akkor az meg is találja. Tehát, ha benne van a sorsában, hogy pl párkapcsolat valakivel;akkor csak az figyel fel rá, akinek fel kell.

2019. aug. 3. 17:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!