Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az elképesztő igazságtalanságról?
Ha a pasinak van pocakja az el van nézve, de a pocakos nőket zsigerből elutasítják a férfiak.
De miért??
"Te nem nézed el, de ritka az ilyen."
Dehogy ritka. Én se nézem el.
Egyébként rinyálás helyett lemehetnél egy órát kocogni és utána hullahoppkarikázhatnál.
De tudom, tenni már lusta vagy.
Ja és csak úgy nem mellékesen, hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon.
Ja és még azt lehagytam, hogy a fogyás 70%-ban az étkezésen, 30%-ban a mozgáson múlik.
Ne a kifogást, hanem a megoldást keresd.
Ebben mi az igazságtalanság? Az a te bajod, hogy a szépség mindenkinél mást jelent?
Egyébként nyisd ki a csipás szemed, ha még soha nem láttál kövér nőt párkapcsolatban. Pedig rengeteg kövér ember jár az utcán.
Hogy mi az igazságtalan? Hogy a férfiaknak a nők elnéznek valamit, amit a férfiak nem néznek el a nőknek. Arányosan telt, széparcú nőknek jóhogy van valakije, de aki aránytalan deszka alkat pocakkal, azt fujjogják, pedig nem tehet róla, aki ilyen.
Később nézik el, hamár régóta együtt vannak a túlsúlyt, de a férfi akkor is a csinosak után forgolódik az utcán.
Ez pont fordítva van! A kissé duci nők is kapnak pasit! Viszont ha egy férfi nem tud úgy kinézni mint az adott divat ( 1, 65 kg 185 cm vagy , 2, 180 cm 80 kg - 10 év sporttal) akkor szóba sem állnak vele a nők...
Nézz már körbe mennyi 25-35 közötti szűz nyomi pasi van, a legtöbbel csak annyi a baj hogy átlag súlyú vagy van pocakja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!