Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről az elképesztő igazságtalanságról?
Ha a pasinak van pocakja az el van nézve, de a pocakos nőket zsigerből elutasítják a férfiak.
De miért??
Semmi igazságtalanságot nem látok.
Mindenkinek joga ahhoz, hogy tetszen neki bármilyen alkatú ember, és össze is jöjjön vele, ha úgy adódik.
Én pasin nem nézem el a pocakot.
Amúgy többször látok pocakos lányt fiúval, mint fordítva.
Mas a ket nem tarskeresesi strategiaja.
Noknel a tulsuly noietlenseget jelent. Regebben, meg ma is egyes kulturkorokben az ment, hogy a feleseget jol felhizlaltak, hogy mas ne vessen szemet rajuk. Mukodo strategia.
A ferfiaknal meg nem jelent ferfiatlansagot. Oket masert szoktak leoffolni a nok.
Az, meg hogy csak szexre kellenel, azt a nok 100%-a leirhatja. A kerdes, hogy akarnak-e tobbet. Ez pedig mar ket felen mulik. Azon, hogy a masik akarjon, es azon, hogy te meg rendben legyel onmagaddal. Az a keves, aki tobbet akarna toled, azokat te uldozod el.
43F
"Hogy a férfiaknak a nők elnéznek valamit, amit a férfiak nem néznek el a nőknek."
És hány olyan dolgot tudsz felsorolni, amit a nőknek néznek el és a férfiaknak nem? Azok nem zavarnak?
Nem értem mit kell rinyalni. Ez mind csak általánosítás, számtalan olyan pasi van aki szereti ha egy nőn van mit fogni.
Nekem is sokáig volt pocakom, de nem ide jottem sirankozni hanem tettem azert hogy ne legyen. Egyebkent amikor nagy volt a hasam akkor is volt párom.
A pocakos pasinak is csinos, lapos hasú nő kell.
Más a stratégia igen, de akkor ne mondjátok, hogy a férfinak kisebb külső elvárasai vannak. Valójában pont fordítva, sokkal nagyobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!