Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 randi után közölte velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 randi után közölte velem a nő, hogy már más férfival ismerkedett meg. Nem is jelentettem neki semmit?

Figyelt kérdés

Volt 4 randink,majd pár nappal később közölte,hogy más férfival jött össze.

Ennyit jelentettem neki,ha ilyen gyorsan összejött mással?

Mennyire gyakori ez?

2019. júl. 31. 14:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#8 Ha valakivel nem is tartod a kapcsolatot, abban mi a “felszínes kapcsolat”? Nekem úgy tūnik itt az égvilágon nincs szó semmiféle kapcsolatról, ez csak ismerkedés, randizás az elején.. csak utána válik el, hogy milyen kapcsolat alakul belōle...
2019. júl. 31. 15:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki, hogy legalább szólt :D
2019. júl. 31. 15:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Na ja, vagy utána is állandóan versenyezteti majd. Aki így indít, az utána is hajlamos marad rá, mivel nála egészen más dolog dominál, nem a szerelem utáni vágy.

2019. júl. 31. 15:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem állította, hogy a kérdésben szereplő hölgy párhuzamosan randizott volna több férfival és versenyeztette volna őket.

Olyan velem is megtörtént már, hogy neten ismerkedtem, aztán egyszer csak összejöttem valakivel a saját tágabb ismerősi körömből. Vele át tudtuk ugrani az ismerkedési folyamatot, hiszen már régről ismertük egymást.

2019. júl. 31. 15:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg kaptad a lehetőséget 4szer is, de valaki más jobban megfogta.
2019. júl. 31. 15:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Ez az ismerkedési fázis. Adott esélyt neked is, meg neki is. Ő hozzá jobban passzolt, őt választotta. Elhiszem hogy rossz érzés, de semmi rosszat nem tett.
2019. júl. 31. 15:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne szabad egyszerre több emberrel ismerkedni?
2019. júl. 31. 15:51
 18/21 anonim ***** válasza:
4%
Jól pofán kellett volna verni,a ribizlit.
2019. júl. 31. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
4 randi után mégis mit jelentenel? Csak ismerkedtetek.
2019. júl. 31. 16:20
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Ribizliéknél ez a normális. Majd jól lepontoznak a ribizlik itt is. Tisztességes ember nem játszik ilyet, nem párhuzamosítja az ismerkedést. Vagy akar vkitől vmit, vagy nem. Olyan nincs, hogy x mennyiségből kiválasztom az elérhető legjobbat. Vagyis van, csak abból semmi nem lesz, mert jön a még jobb majd. Tipikus ribizli szokás...
2019. aug. 1. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!