Ki ismerkedett meg neten a párjával? És milyen volt az első randi?
Figyelt kérdés
Azt értem ezalatt, hogy mondjuk beszélgettek neten meg telefon 2 hétig. Ezalatt meg lehet valamennyire ismerni. Szóval hogy volt a randitok? Egyszerre kézenfogva mentetek esetleg ott alvás?2013. szept. 21. 09:51
1/9 anonim válasza:
Itt ismertem meg, 1 hét után randik, aztán 1 hónapig együtt. Az együtt alvásig csak feltételes módban jutottunk el.
2/9 anonim válasza:
Neten ismertem meg. 300 km és egy országhatár választ el minket egymástól. 1,5 hónapig napi 5-9 órákat skype-on videofonáltunk, aztán sikerült úgy rendezni a dolgainkat,hogy felutaztam hozzá egy hétvégére. (mások szerint ez meggondolatlan és felelőtlen lépés volt) Azóta se bántam meg! Az első találkozás nagyon furcsa volt, de másnap már úgy ébredtem mellette, mintha ezer éve ismernénk egymást. (azóta is együtt vagyunk és az összeköltözést tervezzük)
3/9 A kérdező kommentje:
2#, akkor nektek bejött ez:) Sok sikert a továbbiakban
2013. szept. 21. 10:38
4/9 anonim válasza:
Mi is neten ismerkedtünk meg, már egy éve beszélgetünk, közben mindkettőnknek volt párja aztán találkoztunk idén áprilisban. Furcsa volta, csak öleltük egymást és el se engedtük a másikat. Azóta is együtt vagyunk, hamarosan fél éve. 100 km van köztünk de hetente egyszer-kétszer leutazik hozzám és a családom is szereti. Nem sietünk el semmit és tiszteljük egymást, valamint teljes a bizalom. Ez a titok... És először még nem voltunk olyanok mint egy pár, de a 4. randin elcsattant az első csók :)
5/9 anonim válasza:
Volt egy ilyen kapcsolatom. Igazság szerint kb. fél évig tartott, de nem a távolság miatt lett vége. Havonta tudtunk találkozni, de akkor együtt voltunk 3-4 napokat. Mielőtt összejöttünk volna, sokat telefonáltunk, és egyszer találkoztunk is élőben. Én ilyen beülős típus vagyok, szóval mi beültünk egy bárba, iszogattunk, dumáltunk és jól is éreztük magunkat. Még aznap este összejöttünk. Szerintem működhet a dolog, az elején biztos hogy nehéz lesz, de ha komoly a dolog úgy is kitartotok egymás mellett.
6/9 anonim válasza:
én Facebookon ismertem meg a páromat,1 év 4hónapja. :) 2hónapot beszélgetünk,és lehet hülyeség de bele szeretem,pedig profil képe nem volt meg semmi. első nap sétálgatunk,és nála is aludtam,persze nagyon messze laktunk egymástol:/ De meg érte :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. szept. 23. 16:25
8/9 anonim válasza:
2001-ben társkeresőn megismertem egy lányt, két és fél évig voltunk együtt. Utána ugyanott megismertem egy másikat, vele összeházasodtunk, de elváltunk. Aztán megismertem egy harmadikat, vele másfél évig voltunk együtt.
9/9 anonim válasza:
Interneten ismerkedtünk meg, egy társkeresőn. 18 nap internetes ismerkedés után volt az első randink. Maratonira sikerült bő 12 órát töltöttünk együtt. Amikor sétáltunk a Margit szigeten, akkor már kézen fogva. Csak a harmadik randin jutottunk el a szexig. Akkor volt ott alvás is.
Ennek decemberben lesz 3,5 éve, és 2 éve házasságban.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!