Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 randi után közölte velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 randi után közölte velem a nő, hogy már más férfival ismerkedett meg. Nem is jelentettem neki semmit?

Figyelt kérdés

Volt 4 randink,majd pár nappal később közölte,hogy más férfival jött össze.

Ennyit jelentettem neki,ha ilyen gyorsan összejött mással?

Mennyire gyakori ez?

2019. júl. 31. 14:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
65%
Egyszerre randizott több pasival. Ez teljesen normális. Neked is így kellett volna csinálnod. Amíg nem a barátnőd/barátod, akárhány emberrel találkozgathatsz egyszerre, ez nem megcsalás.
2019. júl. 31. 14:38
 2/21 anonim ***** válasza:
85%
ez a gyakori.
2019. júl. 31. 14:43
 3/21 anonim ***** válasza:
6%

Naív vagy kérdező :) A te választott nőd téged csak talonba tartott. Ezzel nincs semmi baj, mert a következő mellett is keresni fogja a jobbat. Jobban jártál, hogy nem lett semmi belőle. A világ pedig megváltozott, a nők legálisan kurvulhatnak, manipulálhatnak, lehet szeretője, bármi, hisz nincs erkölcs, nincs morál, nincs ki megszólja őket érte. Aki netán meg is teszi, odébb áll tőle, ki az h nekem megmondja h ne legyek kva? Szóval ne fűzz hozzájuk sok reményt, használd őket arra amire jók, gputtonynak és kész. Esetleg ha olyan tudsz (sok pénz, nagyon nagyon jó külső, akkor ideig óráig talán...) Más egyébként nem fog működni...

32f

2019. júl. 31. 14:44
 4/21 anonim ***** válasza:
81%
Több vasat tartott a tűzben. És valószínű talált jobb befektetőt.
2019. júl. 31. 14:47
 5/21 anonim ***** válasza:
89%

Adott számú jelentkezőből kiválasztotta a neki legszimpibbet.

Nem te nyertél a jelöltek közül, örülj neki, hogy korrekt volt és elmondta, mi a szitu.

2019. júl. 31. 14:50
 6/21 anonim ***** válasza:
97%

Hát ha volt négy randitok és az alatt nem alakult ki vonzalom, nem jöttetek össze, akkor valószínűleg nem, nem jelentettél neki semmit. Esetleg annyit, hogy "jó, hát lássuk, mi lesz belőle"...

Simán lehet, hogy akivel összejött, azt váratlanul, személyesen ismerte meg. Megvolt a vonzalom... mit mondott volna neki, hogy van barátom? Nem volt, hiszen még csak ismerkedtetek. Én az ilyesmit nem titulálom randinak. Az ismerkedés olyan, mint a munkahelyen a próbaidő, bármelyik fél indoklás nélkül kiszállhat.

2019. júl. 31. 14:54
 7/21 anonim ***** válasza:
74%

Miért tartozna neked 4 randi után bármivel is?

Igen, van, hogy valaki több emberrel randizik párhuzamosan, hogy kiválassza a megfelelőt, ez nem ritka sem párkapcsolatban, sem maszek tanárok esetében.

2019. júl. 31. 14:55
 8/21 anonim ***** válasza:
36%

Mondjuk én nem tartom az ilyesmit tisztességesnek, egyszerre egy emberrel ismerkednék adott esetben, többre nem is tudok figyelni.

De tudom, ez manapság "maradiság" meg ilyesmik, a "menő modern világban" "tök természetes" egyszerre 2-3 partnerrel is randizni - bár az ilyesmi szerintem, felületes, felszínes kapcsolatot fog eredményezni.

Lehet lepontozni, ha megköveztek, akkor is így gondolom.

2019. júl. 31. 15:01
 9/21 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy nem értem mi bajod.. Itt nem csak arról van szó, hogy másokkal is randizott, hanem arról, hogy végülis rájött hogy nem akar veled lenni.

Nincs összefüggésben más férfiakkal az, hogy te nem jelentettél semmit, miért kellene ezt másokra fogni?

Én már nem egyszer utasítottam el úgy valakit, hogy nem volt más férfi sem, ettōl még nem akartam folytatni az illetōvel, néhány randi után búcsút intettünk, nem azért, mert lett volna más, inkább egyedül maradok, mintsem erōltessek egy kapcsolatot.

2019. júl. 31. 15:02
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez így teljesen rendben van, tisztességes, korrekt eljárás. Még az is elfogadható, ha közben ismerkedett meg valakivel - véletlenül.

De teljesen tudatosan 3-4 emberrel randizni, meg "versenyeztetni" őket, már nem az. Ez egész egyszerűen nem tisztességes, kivéve, ha előre meg van mondva és a balek vállalja ezt a szerepet.

2019. júl. 31. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!