Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt párkapcsolatukban nagy korkülönbséggel élők? Pl. : L: 18-20, F: 30-35. Van olyan, aki neten/facebookon ismerkedett meg a párjával?
Ki írt rá először kire? A másik hogy reagált?
Kort, nemet is írjatok! Köszi!
12-15 év nem sok? :) Örülnék neki! De 18 éves lányhoz például 30-33 éves férfi?
Persze csak ha a férfi fiatalabb a koránál, és bohókásabban is viselkedik.
Ezek egyáltalán nem vészesek.
Nálunk 3 év, 5 hónap a korkülönbség az én javamra (én vagyok a nő), és neten ismerkedtünk meg. (Társkeresőn). Én akkor 24 éves voltam, ő a kapcsolatunk elején töltötte a 21-et.
Ő írt rám, én válaszoltam, így üzenetekben beszélgetni kezdtünk, közben randira is hívott. 18 nap után találkoztunk, és azóta együtt vagyunk, lassan 6 éve.:) Azóta volt már eljegyzés, összeköltözés és esküvő is. 4 éve (+ 2 hónap) vagyunk házasok.:) Én most töltöm majd a 30-at, a férjem pár hónap múlva a 27-et.
12-15 év?
Bocsi, picit félreolvastam a kérdést:) utolsó vagyok. Nálunk nincs ennyi korkülönbség...
17L-34F elég nagy korkülönbség? Mert volt ilyen kapcsolatom és én speciel egyáltalán nem éreztem a korkülönbséget. Valószínűleg koravén vagyok vagy ilyesmi, meg kellett mutatnom a személyimet mert azthitte viccelek a korommal.:D
Most 21L-29F a felállás már három éve, és pont facebookon ismerkedtünk meg. Rámírt hogy olyan szimpatikus vagyok meg ha van kedvem beszélgethetnénk, ilyen blőd semmi dumával indított tehát, de aztán találkozgattunk élőben is és nagyon jól elvoltunk, barátok lettünk aztán pedig beleszerettem:)
Én vagyok a lány.
22 éves vagyok, a barátnőm 37 éves.
A neten ismerkedtünk meg. Én, mint férfi kezdeményeztem nála.
16 voltam ismerkedésünkkor,a párom 32. 8 évig voltunk együtt.
már 56 éves férfi vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!