Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet egy ilyen nőnél esélyem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy ilyen nőnél esélyem, ha sportosan öltözködöm vagy változtatnom kellene rajta?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon tetszik egy nő, gyönyörű, mint egy élő baba. Egy kis gond van, vagyis nem tudom, hogy mennyire az... Ő nagyon elegásan öltözik. Pl. sosem láttam még nadrágban, mindig szoknya, harisnya vagy ilyen nagyon elegáns ruha és magassarkú. Én jómagam sportosan öltözködöm, hobbim a horgászat, sokat horgászom, a tópartra sem lehet öltönyben járni. :D Az eddigi barátnőim is ezt a vonalat képviselték, farmer, sportcipő, póló. Szerintetek le fog emiatt nézni ez a lány? Mert olyan szívesen írnék már neki! F25 (a lány pár évvel idősebb nálam, olyan 28-29 lehet)
2019. júl. 31. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen nézne le, csak nem vagytok egy világ.
2019. júl. 31. 11:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk akkor válts stílust a parton kívül. Vagy maradj a farmerosoknál.
2019. júl. 31. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodom én is.
2019. júl. 31. 11:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellene ismerned jobban a csajt, mert lehet, hogy nála ez a tényező egyáltalán nem számít ha pasit választ.
2019. júl. 31. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan öltözöm, mint az a lány, és nálam tényező, hogy mikor hogyan öltözködik a pasas. Lenézni nem fog de határozottan más stílust képvisel, mint te. Halászni nem öltönybe menj, de az utcán viselhetsz esetleg inget
2019. júl. 31. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiába akarod mutatni előtte, hogy más vagy, előbb-utóbb úgyis kibújik a szög a zsákból, hogy más az érdeklődés, társadalmi helyzet, szocializáció stb. Én a helyedben feladnám, mert sok-sok időt el fogsz még fecséreni ennek a nőnek a meghódítására, valószínű feleslegesen.
2019. júl. 31. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Soha nem érdekelt ha nagyon eltérően öltöztünk egy pasival aki tetszett. Mindig inkább az alkalom és az ízlés számított nekem.

Más kérdés, hogy visszafelé a pasik már kevésbé tolerálják.

Szerintem ismerd meg, lehet hogy nem is érdekli annyira az öltözeted mint amennyire te azt gondolod.

2019. júl. 31. 13:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Úgy döntöttem, hogy öltözködésen nem fogok változtatni, mert ahogy írták, az már tényleg nem én lennék. De írtam neki az előbb, mert bántam volna, ha nem teszem.
2019. júl. 31. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!