Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért rossz érzés arra visszag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért rossz érzés arra visszagondolnom hogy nekem tini koromban sosem volt barátnőm?

Figyelt kérdés

Egy ideje nagyon rossz erre visszagondolni, nagyon szomorú tudok lenni emiatt, hogy ez nekem kimaradt. Annyira jó lehet azoknak akiknek volt benne részük olyan fiatalon.

Igaz hogy már nem vagyok tini, de barátnőm továbbra sincs.

Nagyon lemaradva érzem magam, ami miatt talán már sosem lehet barátnőm.

2019. júl. 30. 19:39
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Ezzel én is így vagyok. Bánom, hogy nem próbáltam fel pár tinisunát.
2019. júl. 30. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell a múlton rágódni? Attól jobb lesz neked?
2019. júl. 30. 19:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Éljetek a jelenben,mert arról fogtok így lemaradni!
2019. júl. 30. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
a kérdező valószínűleg tiniként a jelenbe élt,és akkor se kellett a nőknek,úgyhogy ne beszéljetek mellé
2019. júl. 30. 20:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy ismerősömnek csak az országot kellet elhagynia mert volt 3 pszichopata pasija is. Állandó rettegésben élt.

Csak hogy érzetesem hogy azért mert valamid nincs még nem biztos hogy neked szar. Szerintem ő cserélne veled.

2019. júl. 30. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak hogy érzetesem hogy azért mert valamid nincs még nem biztos hogy neked szar. Szerintem ő cserélne veled.

neki a pszihopata pasi kelett,nem a jófiú

2019. júl. 30. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:

25/F vagyok, sokat depiztem sajnos én is, az ilyen gondolatok miatt...

Viszont, elemeztem a gondolataim, a problémám az, hogy azért szeretnék vissza menni a 16-17 éves énembe, mert azóta személyiségileg rengeteget változtam és brutálisan nagy dumás lettem és tudom, hogy imádnák ezt a csajok.

De az idő úgy sem áll meg, tovább halad...

Kb 1-2 éve alakult ki bennem ez a visszavágyódás... de azóta barátnőm lett, elmeséltem neki ezeket a dolgokat, majd elhatároztuk, hogy átéljük együtt azokat a dolgokat, amiket külön-külön nem tudtunk... :))

Sok sikert haver!

2019. júl. 30. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!