Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is rossz érzés, hogy pl jön a Valentin nap, de nincs senkitek?
Engem már évek óta zavar ez, és nagyon szomorú tudok lenni:(
Sosem volt még barátnőm, és egyre szomorúbb vagyok emiatt. Annyira jó lenne valakit szeretni...
Az év többi napján is rossz, de így még rosszabb mert mindenki erről beszél, ajándékot ad a másiknak. Én nekem sosem volt ebben részem:(
Az akadályoz, hogy nem tudok ismerkedni.
Nekem van párom, csak épp nem szerelmes belém - így ugyanúgy ünneplem a Valentin napot, mint te. Szerintem ez a tiednél is rosszabb variáció.
De tudod mit? Idén februárban szerethetsz engem, küldhetsz Valentin napi kártyát is - és full biztos lehetsz benne, hogy én nagyon fogok örülni a szeretetednek. :)
Utolsó én már küldöm is neked a szeretetet :)
Egy ilyen aranyos természetű lány megérdemli. De ha nem szeret a párod miért kínlódsz vele? Ezek szerint eljutottál a felismerésig. Mindenesetre küldöm a szeretett :)
f32
Nagyon.... 😭😭😭😭😭😓😓😓fel is vágom az ereim ver úgy is piros a piros szín a szerelem , Valentin nap jelképe
Így martirkodok eme neme nap előtt midnen évben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!