Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nektek is rossz érzés, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek is rossz érzés, hogy pl jön a Valentin nap, de nincs senkitek?

Figyelt kérdés

Engem már évek óta zavar ez, és nagyon szomorú tudok lenni:(

Sosem volt még barátnőm, és egyre szomorúbb vagyok emiatt. Annyira jó lenne valakit szeretni...

2019. febr. 4. 23:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%
Engem nem a Valentin nap zavar, mert nem érdekelnek ezek az ünnepek, szimplán hogy nem találok hozzám illő embert.
2019. febr. 5. 00:11
 12/20 anonim ***** válasza:
59%

#6 Köszi, nagyon aranyos vagy. :)) Hogy miért nem szakítok? Mert egy idő után már lesz fontosabb dolog is az életedben, mint a saját boldogságod: a gyermeked boldogsága.

Neked is nagyon boldog Valentin napot! :)*<3

2019. febr. 5. 00:32
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Leszarom a valantinnapot. A virágárusok meg a szállodások ünnepe. A sok idióta pedig szórja a pénzt, mintha az jelentené a szerelme bizonyítékát.

Abszolút hidegen hagy.

2019. febr. 5. 01:09
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
Minden nap rossz, de az, hogy létezik a valentin nap, az az különosen rossz, hogy a sok droidot beetetik egy ilyen keresletpörgető kamu"ünnep"-el, aztán tolják ki a kamu "szercsykeh" posztokat a fácséra miközben valójában marják egymást, és szakítás közelben vannak/félredugogatnak.
2019. febr. 5. 08:15
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
13: Te vagy az idióta, mert azt gondolod, hogy a Valentin nap az ajándékvásárlásról szól. De az ilyen érzéketlen sggfejeknek a karácsony is csak egy felesleges stressz, és nem a család, meg a szeretet ünnepe. Komolyan sajnállak, szar életed lehet.
2019. febr. 5. 08:27
 16/20 anonim ***** válasza:
62%

Mert az , felesleges nyálas értelmetlen ünnep

Soha nem ünnepeltem

2019. febr. 5. 08:37
 17/20 anonim ***** válasza:
33%

Egy abszolút erőltetett nyálas alkalom arra hogy bizonygasd annak akit szeretsz (ja mert hogy itt nem szerelemről van szó hanem szeretetről ahogy sokan rosszul tudják) hogy tényleg szereted.

A magyar kultúrától távol áll (angolszász), 30 éve még nem is hallottak róla.

2019. febr. 5. 10:06
 18/20 anonim ***** válasza:
45%
Nem, mert a Valentin nap csak reklámfogás.
2019. febr. 5. 11:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Nekem inkább decemberben az ünnepek előtt kezd egyre erősebb lenni és a szeretet ünnepén csúcsosodik ki. A valentin nap teljesen hidegen hagy.
2019. febr. 5. 13:22
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom minek ez a valentin nap,régen nem is volt ilyen. Ezek a hamis ünnepek mind a vadkapitalizmussal jöttek, megint a kereskedők járnak jól.
2019. febr. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!