Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon el vagyok késve ha még sosem volt barátnőm?
22 éves vagyok és még nem volt egy lány sem az életemben.
Nagyon el vagyok késve? Mindenképpen szeretnék valamikor barátnőt nem akarok állandóan egyedül lenni.
Szűz nem vagyok már. És nem félek a lányoktól, nem jövök zavarba ha lánnyal, nővel kell beszélnem. Csak egyszerűen nem találok senki lányt akivel ismerkedhetnék.
De lassan már jó lenne külön lakni egy barátnővel.
Ha itt azt mondják, hogy nem vagy elkésve, az nem hinném hogy megnyugtat. Egy nap rengeteg ugyanilyen kérdés kerül ki. Egy csomó huszonéves férfi nem talál kapcsolatot. Ráadásul tele a város fiatal lánykákkal, tehát nem az aránnyal van a gond.
Téged nem az elkésés aggaszt, a kérdés inkább helyesen az, hogy hogyan szerezz barátnőt.
"Más ilyenkor már többgyermekes családapa. Éretlen vagy."
27 évesen meg többgyerekes elvált családapa.
Nem elkésve vagy, hanem sérült. Valami gond van veled, hogy nem tudsz kapcsolatot kialakitani.
Az3rt arra is kivancsi lennék hogy hány aktusod volt és milyen magabiztos vagy nők társaságában...
#7 azért van némi átmenet a 3 menetes 22-30 éves szűz és a dugojani között . Ahogy az ingyenélő és eltartó férfi között is. Igen én is a végletet írtam de attól tartok a kérdező inkább az 1-2 menetes táborba tartozik ...
Elnézést kerek kérdező ha nagyot tévedtem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!