Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak mások is akik elmúltak 18 és még sosem volt kapcsolatuk?
Figyelt kérdés
Én már 20 felett vagyok, de még nem volt senkim. Ha más is van hasonló helyzetben és leírna az egy kicsit megnyugtatna.
Ti hogy viselitek?
F
2019. júl. 27. 17:14
1/11 anonim válasza:
Ha megnyugtat, akkor mondom: 24 évesen volt az első
2/11 anonim válasza:
Én 19/L vagyok és nekem sem volt még kapcsolatom. Eddig nem érzem, hogy el lennék nagyon késve.
3/11 anonim válasza:
Ne aggódj 😂😂😂😂 már nem is lesz.
36/f szűz
4/11 anonim válasza:
Az utolsót felpontoztam 😅😂😂 jot neveztem rajta nyugi... de pontosan mennyi vagy? 21? 39? 51? Vagy csak 22-23? Keres barátnőd! Járj el edzeni sportolj járj társaságba (ezt most ugy lehet hogy elmész dolgozni azt ott beszelgetsz emberekkel vagy a suliban!) ne görcsösen hanem csak lazán!
5/11 A kérdező kommentje:
Én 22 múltam.
2019. júl. 27. 17:48
6/11 anonim válasza:
19/L vagyok de még nem volt bár nem is sajnálom, amennyi idiótával vagyok körülvéve
7/11 anonim válasza:
Jelen!! :D Hozzászoktam, elengedtem...
21/F
8/11 anonim válasza:
#4 kösz hogy kiröhögsz.
Azért én ezt nem tartom annyira viccesnek.
9/11 anonim válasza:
Nem volt és kétlem, hogy valaha lesz is. Habár ezt már nagyon régóta tudom.
30F
10/11 anonim válasza:
Őszintén én nem bánom, mert eddig sajnos olyanokat ismertem akik nem tetszettek. Amúgy hozzá lehet szokni és nem kell sírni, ha még nem volt rá alkalmad. 19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!