Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak mások is akik elmúltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak mások is akik elmúltak 18 és még sosem volt kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

Én már 20 felett vagyok, de még nem volt senkim. Ha más is van hasonló helyzetben és leírna az egy kicsit megnyugtatna.

Ti hogy viselitek?

F

2019. júl. 27. 17:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Itt vagyok. Igazából én szerintem egész jól viselem. Olyan 17-19 éves korom között zavart, és éreztem cikinek. Mondjuk én most is gáznak tartom, de már nem zavar. 19 éves korom körül rámköszönt egy nagyon csúnya depresszió, akkor sehogyan se lett volna jó egy kapcsolat, senkinek se. Aztán még nem múlt el a depi, de közben rájöttem, hogy nem is kell nekem kapcsolat, mert igazából tök jó dolog szinglinek lenni. Sose azzal volt bajom, hogy nincs senkim, hanem azzal, hogy nem vagyok együtt azzal a bizonyos valakivel, akit szeretek. "Csak úgy" sose akartam kapcsolatot. Ettől függetlenül volt egy "almost relationship"-em, az idézte elő a depressziót, meg szűz se vagyok (mondjuk szerintem lassan visszanő a szűzhártyám, olyan rég volt bármi is...), szóval valamennyi tapasztalatom van, még ha nem is sok.

21/L

2019. júl. 28. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!