Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nehezebb azoknak a pártalálás akiknek tini korukban nem volt kapcsolatuk?
Mivel ugye nincs tapasztalatuk.
Nekem nem volt, de még így a húszas éveimben sem akar összejönni. Ha "időben" kezdtem volna akkor lehet könnyebb dolgom lenne?
Hány éves kor felett lehetetlen hogy valakinek összejöjjön? 23 évesen még van remény?
én csak azt tudom, hogy vége a nyaralásomnak, ma jöttem vissza szabiról dolgozni, k**úrvára sok a munka, ráadásul márciusban szakítás után haza kellett költöznöm.
és már csak 1 szál cigim van mára és holnap reggel minden kezdődik előröl...újra és újra
Szerintem meg nem nehezebb. Minden csak hozzáállás kérdése, és hogy te mit teszel azért, hogy legyen valakid.
Ha ugyanúgy csak a sült galambot várod most is, mint tinikorodban, akkor ugyanúgy nem lesz senkid, mint akkor.
Nem ertem mi koze van a tinedzserkori szarnyprobalgatasoknak a felnott parkapcsolatokhoz. De h konkret legyek 18 eves koromban csokoloztam eloszor, 19 evesen elso szex es a kov 18evben voltam 9emberrel, ebbol egyik sem volt egy ejszakas. A parom 24evesen vesztette el a szuzesseget es az azt koveto 18evben allitasa szerint mindent kiprobalt amit szeretett volna, sok baratnoje volt.
Ha megtalalod az okot ami miatt nem megy a csajozas, kitarto gyakorlassal, utanaolvasassal meg is tudod szuntetni.
En pl felenk voltam, ra se mertem nezni a kiszemeltre aztan belattam h ezzel igy sosem lesz pasim, egyszeruen fogtam es elkezdtem beszelgetni a masik nemmel. Az eleje kinos volt de aztan rajottem h uolyanok mint mi es nekik is vannak gatlasaik, paraik. 1even belul kotetlenul elcsevegtem barkivel es ez igy van a mai napig is.
Nem nehezebb, lehetetlen!!!
Tini korba tanulnod meg ennek a folyamatát minden jóval és rosszal. Ha ez kimarad akkor személyiség fejlődési zavaros vagy .
Tulertekelitel a tinedzser eveket, ott az ember legtobbszor csak kanos/szukas es a szerelem erzesebe szerelmes, nem a masik emberbe. Nem ezen mulik.
Kerdezo, azt javaslom NE a korosztalyodban keresgelj, hanem 18-23 kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!