Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem gondolnak arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem gondolnak arra hogy a férfiak is emberek és nekik is ugyanúgy mint a nőknek jól esik ha egy nő udvarol nekik?

Figyelt kérdés
Szerintem én is mint férfi ugyanolyan ember vagyok mint egy nő. Igenis jól esik az ha egy nő udvarol nekem és bókol
2019. júl. 28. 13:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%

A felnőtt és értelmes nők gondolnak erre és udvarolnak a férfiaknak. Pl. úgy, hogy pozitív visszajelzéseket küldenek, meglepik őket az ágyban vagy kiöltöznek nekik. Sőt, simán el is viszik meglepetésből kajálni azt a pasit, aki bejön nekik.

#12: Omájgád. Elég szomorú lehetett a magánéleted, ha a nem vicces vicceken nevettél és hasonló megjátszásokat csináltál.

2019. júl. 28. 14:39
 22/25 anonim ***** válasza:
9%
A mai feminista világban, ahol a nők a puncin kívül semmi mást nem adnak bele egy kapcsolatba? Viccelsz?
2019. júl. 28. 15:37
 23/25 anonim ***** válasza:
12%
A nők nem udvarolnak, a nők finoman jeleznek a férfinak, hogy szempilla rebegtetéssel, hogy "figyi, itt vagyok, bejössz nekem".
2019. júl. 28. 17:12
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sokszor bókolok/bokoltam a páromnak.Megdicsértem,amikor ügyeskedett valamit,dicsérem a külsejét.A kedvenc ételeivel meglepem,tiszta lakás,tiszta minden(és ez nem csak a nők dolga ám,amit Ti természetesnek vesztek) Én is dolgozom ugyanúgy,de a munka végeztével nem a fotelben tespedek és fingom tele a levegőt,hanem az állítólagos nők dolga tettekkel is bókolok. És nem azért kelek fel korábban kávét csinálni és kaját csomagolni mert az az én dolgom lenne,hanem mert ezzel is kedveskedek neki. És nem azért festem ki apránként a lakást,mert az az én dolgom,hanem mert a férfi ledolgozza a munkaidejét és elfárad,de én nem,mert főzök,mosok,takarítok,szabadidőmben hol a fürdőt,hol a konyhát stb kifestem ,hogy ezzel is kedveskedjek a páromnak aki annyira fáradt a munka után,hogy csak tv-t nézni meg telefon/számítógépet van ereje baszkodni. Cserébe nagyon ritkán bókol mert "de hiszen úgyis tudod". Nem,nem tudom.

Nézzük így a dolgot most. Szerinted? Nem tesszük ki értetek a lelkünket is?Mit szeretnétek még?Amíg mi a házimunkát végezzük,ami CSAK a mi feladatunk,addig esetleg hívjunk nektek társaságnak csinos lányokat,hogy udvaroljanak nektek addig?

És nem,nem vagyok férfigyűlölő,de van olyan pillanat,amikor mimden frankó Nektek és elégedettek vagytok? ☺

2019. júl. 29. 06:51
 25/25 anonim ***** válasza:
94%
Mai feminista világ :D Átlag 10-12 óra meló, szros bérért a nőknek, hétvégén főzés plusz házimunka, akinek gyereke van, arról nem is beszélve. Nagyanyáim meg otthon voltak, a férjük tartotta el őket, de ezért nem aranyásózott nekik senki, sőt hétvégente étterembe jártak, hogy ne kelljen főzni. És most van feminizmus...
2019. szept. 25. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!