Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők nem gondolnak arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők nem gondolnak arra hogy a férfiak is emberek és nekik is ugyanúgy mint a nőknek jól esik ha egy nő udvarol nekik?

Figyelt kérdés
Szerintem én is mint férfi ugyanolyan ember vagyok mint egy nő. Igenis jól esik az ha egy nő udvarol nekem és bókol
2019. júl. 28. 13:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Ha egy nö mar ott tart hogy neki kelljen udvarolnia az màr azert egy kicsit szanalmas.

Ha egy ffi passziv az joforman sértö

2019. júl. 28. 13:35
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

A nők nevetnek a nem vicces vicceiteken, tettetik, hogy segítségre szorulnak olyan alap dolgokban, mint egy üveg kinyitasa, hogy amioor segítettek, megdicserjek az erotoket, és azt mondogassak, hogy milyen jó is, ha van egy férfi a házban. Az is az udvarlas egy formája, ha egy finom vacsorával kedveskednek a parjuknak / hodolojuknak, és figyelnek a szuksegleteikre.

Ha úgy teszel, ha ezek a mindennapi kedvessegek semmi lennének, akkor vagy nem tapasztaltad meg még a parkapcsolatokat (ebben az esetben nincs jogod számon kérni) vagy ha megtapasztaltad, akkor nem érdemled meg őket.

Ha egy nő elkezdene férfi módra udvarolni, azt sem tudnátok, hogy hogy mebekuljetek, mert az banana a maszkulinitásotokat, de ha női módra, diszkréten udvarolnak, azt nem veszitek észre...

2019. júl. 28. 13:41
 13/25 anonim ***** válasza:
68%
Azt nem értem eddig ment a sírás az egyenjogúságról akkor itt hol az egyenlőség ha a csajnak kell kezdeményezni az már gáz? Valahogy nem értem, miért ne lehetne a lányoknak is kezdeményezni egy pasinál aki bejön nekik.
2019. júl. 28. 13:53
 14/25 A kérdező kommentje:
13. Tudod a nőknél csak addig tart az egyenjogúság amig ők előnyt élveznek, ha már nekik valami hátrányban lenne, akkor már jönnek az olyan szövegek hogy ez az illem, ő a férfiaz ő dolga, egy férfi legyen férfi és a többi dolgok
2019. júl. 28. 13:56
 15/25 anonim ***** válasza:
19%
Nos, a nők mára olyan szinten elszálltak maguktól, hogy a férfiakra úgy néznek, mint egy beszélő szerszámra vagy házikedvencre.
2019. júl. 28. 13:59
 16/25 anonim ***** válasza:
18%
Nem mert flegma 3,14csa a legtöbb.
2019. júl. 28. 14:05
 17/25 anonim ***** válasza:
93%
Akartam érdemben válaszolni, hogy engem pont férfiak (barátok, haverok, nem párkapcsolat) beszéltek le az udvarlásról, hogy gáz, ha nő csinálja, de látom csak nőgyűlölő kérdés.
2019. júl. 28. 14:07
 18/25 Rockarc ***** válasza:
78%

Miert, szerinted a ferfiak megengedhetik maguknak azt a luxust, hogy ne viselkedjenek ferfikent, hogy ne legyenek ferfiak? Nem gond, hogyha a taplaleklancban onkentesen hatrasorolod magadat, de akkor mire fel ez a panaszaradat? Ha nem akarsz ferfikent viselkedni, akkor ne not akarj magadnak, hanem egy kutyat. Dobalhatod neki a labdajat, visszahozza, es ha adsz neki kajat meg szeretni is fog. LAthatoan ugyse tudnal mit kezdeni egy novel, azzal sem, ahogy szeret teged, a sexnel tovabb nem latsz. Kiben is van akkor a hiba?

43F

2019. júl. 28. 14:09
 19/25 anonim ***** válasza:
66%
Nem gondolnak. Igazából nem érdekli őket.
2019. júl. 28. 14:19
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
Mi választunk, megadjuk az apróbb biztatást,flörtölünk. Az igazi férfi meg elhív minket randizni. Aztán ha ő bókol, mi ezt viszonozzuk. Ezek olyan alapok.
2019. júl. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!