Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten milyen oldalakon lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten milyen oldalakon lehet ismerkedni, ahol vissza is írnak a nők?

Figyelt kérdés

Eddigi tapasztalataim szerint az szokott lenni a netes társkeresésnél, hogy ráírok több száz nőre teljesen kulturált, épkézláb mondatokat tartalmazó levelekkel, és nem sablonszöveggel, próbálok olyat is beleírni, hogy lássák, hogy elolvastam a profiljukat. (Illetve természetesen a farkamról sem szoktam képeket küldözgetni)

Ennek ellenére abból a néhány százból örülök ha kb tízen visszaírnak. De az is jellemzően olyan, hogy az egyik fele közli, hogy nem akar ismerkedni velem a másik fele meg néhány üzenetváltás után, amikor felvetem a személyes találkozó lehetőségét, akkor végleg elnémulnak.

Milyen oldalakat tudtok, ahol lehet úgy ismerkedni nőkkel, hogy visszaírnak vagy reagáljanak valami?

Az sem zavar ha elutasítanak, mert az is jobb mintha nem írnának semmit vissza. Csak adjanak valami reakciót...

2019. júl. 28. 00:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
14%
Sehol nem írnak vissza, avagy mindenhol... Ez viszonyítás, szerencse, rátermettség, és ÖNSALES kérdése... drága barátom.
2019. júl. 28. 07:41
 12/19 anonim ***** válasza:
82%

"Ezért kell hagyományos módon ismerkedni, nem interneten."

Ezért nem lenne szabad az embereknek online olyan viselkedést megengedniük maguknak, amit élőben sem tennének.

2019. júl. 28. 09:22
 13/19 anonim ***** válasza:
57%
# 13 Ez hiú ábránd.
2019. júl. 28. 10:18
 14/19 Rockarc ***** válasza:
84%

Szemelyisegfejlesztes, onismeret, muveltseg. Mindegyiken lehet javitani, kemeny munka, sok ido, energia es nemi penz is, ha elakadsz es tovabb kell lokdosni. A csinos pofi, meg a kigyurt test csak ideig oraig elegendo, altalaban nem is latnak bele tobbet. Amikor nem jon ossze a masodik talalkozo, akkor rendszerint emiatt van, nem sikerult a belsodet eladnod, megerositettel egy prekoncepciot. A kopasz BMW-s kategoriaba valszeg nem fersz be, szoval ettol eltero kvalitasokat kene mutatnod. Alapmuveltseg es kivalo onismeret a cel.

43F

2019. júl. 28. 11:03
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

Nem ciki a neten ismerkedni, de azt aláírom, hogy randiappokon vagy randioldalakon nehéz nőkkel ismerkedni.

Egyrészt olyan elvárásaik vannak, aminek nagyon kevés férfi felel meg. Persze garantált a sértődés, ha megkérdezed a nőtől, hogy ő mit képes nyújtani a dudáin és a micsodáján kívül?

A másik probléma, hogyha vissza is ír egy nő, akkor tőmondatokat ír, de önállóan egy témát sem bír kinyögni...de jah, azért találja őt érdekesnek a férfi.

Vannak kivételek, mert lettek barátnőim az internetről (is), de általában véve inkább lehangoló a dolog...

2019. júl. 28. 11:33
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Internetes ismerkedésnél 10%-os válaszadási arány a nőktől sajnos nem is számít manapság rossznak. Saját több éves tapasztalatom az, hogy ha rákeresel mondjuk egy földrajzi környékre és korosztályra egy társkeresőn, és mondjuk kidob 1000 társkereső nőt, akkor ebből körülbelül 25 az, aki ténylegesen esélyt is jelent a kapcsolatra. Ez úgy jön ki, hogy az 1000-ből legalább 800 olyan, aki valamikor egyszer regisztrált, egy darabig keresgélt, aztán elfelejtette az egészet, így sose olvassa el a leveledet. A maradék 200-ból pedig úgy 100 a herceget várja a fehér lovon hosszú évek óta a minden héten, senki más szóba se jöhet. Inkább egyedül öregszik meg, minthogy a tökéletes férfiról alkotott álmait feladja. További 25 borzasztó hárpia, akaratos, odamondogatós, lökött vagy sértődős, aki a mazochistákon kívül senkinek sem kell, és aki igazából egyébként is csak azért van fent a társkeresőn, hogy a mérgét kiöntse, beszólásokkal bosszút álljon a férfi nemen. További 25 titkos kapcsolatot keres a férje mellé, akitől esze ágában sincs elválni. További 25-nek lakhatási gondjai vannak, mert egyedül nem tudja már fizetni az albérletet a fizetéséből, miután összeveszett a párjával és elköltözött tőle két gyerekkel, s ezt az anyagi gondját így akarja megoldani. Így marad végül nagyjából 25 normális, ténylegesen szóba jöhető nő, akik viszont a regisztrációjuk után egy-két héten belül "elkelnek", mert rájuk ír több tucatnyi férfi már a regisztrációt követő 3 napban, akik közül valaki biztos megtetszik nekik annyira, hogy elkezdjenek randizgatni. Szerencsére az 1000-ből az első kategóriába eső 800-at könnyű kiszűrni azzal, hogy csak annak írsz, aki legfeljebb két hete lépett be utoljára (ezt általában az előfizetőknek lehet látni); de sajnos a többi 200-ból az említett 175-öt nem lehet előre kiszűrni. Fel kell vállalni azt, hogy a levelek döntő többsége eleve időpocsékolás, és ami ennél is rosszabb: azt is, hogy ha végre a leveled egy kedves, normális, rendes nő levelesládájában landol, akkor óriási az esélye, hogy tucatnyi "versenytársad" van. Internetes társkereséssel könnyű sikereket csak igen jóképű, jó testfelépítésű, szórakoztatóan szellemes, határozott, jó egzisztenciájú férfiak érhetnek el. A többieknek marad a végtelen türelem és kitartás a hosszú és frusztráló társkeresésben.
2019. júl. 28. 15:15
 17/19 A kérdező kommentje:

Már nem egy válaszodat olvasom, de nem tudom megállni, hogy ne jegyezzem meg: Ez megint egy mondok is valamit meg nem is, nesze semmi fogd meg jól típusú válasz... (már ne is haragudj).

Persze, hogy fontos a műveltség és az intelligencia. Sőt! Nem dicsekvésként írom, de több ismerősöm elmondása szerint elég művelt ember vagyok. Szóval szerintem nem ezen múlik.

Mellesleg ha tetszik ha nem a nők szemében a sportos külső fontosabb szempont mint a műveltség. Nézd meg mennyi incel van a kigyúrt állatok közt és mennyi az okostojás stréber közt. (de ettől függetlenül igenis fontos a műveltség)

Ez szomorú. De sajnos egyet kell értenem veled.

Az én üzeneteim nagyrészt látták.

Az szerintem is valóban nagy gond, hogy rengeteg nő a szőke herceget várja fehér pegazuson az égből leemelkedve rózsacsokorral a kezében. És ha te nem pont ilyen vagy, akkor le se tojnak...

Mellesleg meg én is találkoztam olyanokkal, akiknek már van férjük meg olyanokkal is, akik csak anyagi szponzort kerestek :D Az egyik még az első telefonos beszélgetésünkkor meg is kérdezte, hogy „és mennyi támogatást képzeltél el?”

2019. júl. 28. 17:55
 18/19 Rockarc ***** válasza:
100%

Te olyanokat allitasz magad ele peldakent, ami te soha nem leszel. Ha az lennel, akkor meg nem ernedbe azokkal, akik az ilyen izomagyu fazonok mellett pozolnak, mert valljuk meg, az ilyen nok nem az eszukrol hiresek. Az ilyeneket ne is tekintsd celcsoportnak, nekik a kopasz BMW-s az isten, es boldogok is a lelki szegenysegukben, ha nem egy bantalmazo kapcsolatban elnek.

Egy no ennel sokkal tobb. A komoly nohoz pedig komoly ferfi kell. Ha a muveltseged ugy erzed rendben van, akkor pedig a ferfias teren kell erositened. A kulso az viszonylag gyorsan megy, par ruha, fodrasz, ha szukseget erzed, akkor szakal. A tetko, dohanyzas, alkohol, drogot kerulni kell.

Es itt jon a legkemenyebb dio, egy ferfiassag skalan, hanyast adsz magadnak? Tehat a kulso nelkuli ferfiassagod (nem, nem a szexualis kepesseged) hanyasra ertekeled egy 10-es skalan? Ugyanis ezen all vagy bukik minden. Tudsz magadbol erot sugarozni? Magabiztos vagy? Fel mered vallalni a gyengeseged? Konnyen zavarba hoznak? Meg tudod vedeni a velemenyed tarsasagban szemelyeskedes nelkul? Megadod a noknek a tiszteletet? Van egy csomo dolog meg, de kb ilyenekre gondolj. Egy ferfi nem 1 dologtol ferfias, hanem az osszes tulajdonsaga adja a kisugarzast. Es fenykepen is latszik. Ezekre a kerdesekre csak komoly onismeret utan tudsz realis valaszt adni. Az egeszen biztos, hogy a noknel itt bukik meg a legtobb ferfi. Most vagy magas pontot adsz magadnak, es a valosagnak a kozeleben sem jarsz, vagy lepontozod magad, ami lehet realis, de akkor meg megette a fene. Viszont ha belatod, hogy nem hullanak a nezesedtol a legyek, akkor kepes lehetsz fejleszteni rajta. Csak akkor tudni kell, hogy miben vagy gyenge es azokra koncentralni.

Altalanos erveles? Az. Altalanos a problema is. Erdekes egyebkent, a legtobb no is ezeket irja, te meg legyintgetsz, hogy tegnap jo fej voltal, es semmmi eredmenye, tehat hulyeseg, es penz, tahosag, meg meteres fsz kell a noknek. Rajtad mulik mit fogadsz meg ebbol. De mar most szolok, hogyha 200 kerdest is irsz ki ebbol a temabol mas valaszt nem fogsz kapni. Se itt, se mashol. Par incel haverod persze beirja, hogy penz, penz es penz kell a noknek es kapsz egy virtualis vallonveregetest. De ha nem akarsz kozejuk tartozni, akkor valtozz.

43F

2019. júl. 28. 20:03
 19/19 A kérdező kommentje:

Az általad leírt férfiassági skálával az a gond, hogy nagyon szubjektív. Pl mit értesz az alatt, hogy erőt sugározni magamból? Milyen téren? Magabiztos? De miben? Amihez értek abban nyilván igen, amely területekben nem vagyok járatos, ott meg persze elismerem a hiányosságaimat.

Alapvetően nehezen hoznak zavarba és meg tudom őrizni a hidegvérem. De ez ahogy tapasztaltam inkább hátrány mint előny. Mert ha kritikus helyzet van és én nyugodt és hidegvérű vagyok, akkor a nők abból csak annyit látnak, hogy visszahúzódó vagyok és nem vagyok domináns. Mert azok a pasik, akik a legkisebb stresszhelyzetben kiabálni meg hadonászni kezdenek, azok a nők többségének a szemében erős magabiztosságot sugároznak, igazi alfahímként tekintenek rájuk. Ezt már többször megfigyeltem, fölösleges lenne elhitetned velem, hogy nincs így.

A vélemény is pont ilyen. Szerinted az átlagember tisztában van az alapvető érvelési logikai elvekkel? (költői kérdés) Hiába támasztom mindig érvekkel és magyarázatokkal alá a véleményem általában egy kukkot nem értenek meg belőle. Mindig annak az érveit fogadják el, aki a leghangosabban csapkodja az asztalt, mert azok az "igazi alfahímek". Nézz csak meg egy tetszőleges választást. Nem hiába nyert Trump is.

Az olyan sablonos dolgok, minthogy kinyitom az ajtót, segítek, megadom a tiszteletet stb nálam alap.

Mellesleg nem nem tudom ezek, hogy jönnek szóba, amikor ebből a kisugárzásból interneten kb semennyi nem jut át. Pláne nem egy üzenetből.

Azt pedig sosem hirdettem, hogy nagy pénisz kell a nőknek. Erre már kisiskolás koromban rájöttem. A női szexualitás szubjektív pszichológiai alapokon nyugszik.

Az pedig nem hinném, hogy minden a pénztől függne, de hogy nagyon sok abban biztos vagyok (ezért is válaszolok ennyivel később neked, mert a napokban sokat dolgoztam, hogy legyen sok pénzem).

A változás fontos, ebben igazad van. Nap mint nap változni próbálok és fejlesztem magam.

2019. júl. 31. 01:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!