Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan vagy már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan vagy már a férfi többlet a társkereső oldalakon hogy még egy jó pasinak is nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Van egy haverom aki nagyon sikeres a nőknél tényleg minden hétvégén hazaviszik egy csinos lányt egy éjszakára. Mindig mondtam neki hogy szerintem a társkeresőn nem lehet ismerkedni, de ezt nem akarta elhinni azt mondja tesz egy próbát felregisztrált egy oldalra és egyszerűen nem hittem a szememnek neki se válaszoltak illetve elutasították a kérést azt írta ki. Ő is nem értette hogy mi ez. Vele azért jóval több nő állt szóba de elég csúnyák voltak messze nem olyanok akiket hazaszokott vinni
2018. okt. 28. 10:05
 1/8 A kérdező kommentje:
Olyan nagy....
2018. okt. 28. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Mi a kérdés?
2018. okt. 28. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Hogy mit ebédelnek ma a trollok és adnak-e belőle a nőismerőseiknek.

2018. okt. 28. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
#3 Áááá...! Köszönöm, így már értem! sajnos én nem néztem meg ma az étlapot fogalmam sincs mi a menü.
2018. okt. 28. 10:29
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Értelmes férfiakból hiány van, olyanokból, akik egy mondatot nem képesek normálisan megfogalmazni, pedig többlet.
2018. okt. 28. 10:44
 6/8 anonim ***** válasza:
48%

Talàn a személyes, spontàn ismerkedés mint opció?

Soha az életemben nem tàrskeresőztem, de a pàrom sem, sőt az én korosztàlyom még a személyes találkozásokban hisz, s láss csodàt, 30-40-50 évesen is van tàrsunk, a sok 20 éves fiúk meg itt nyavalyognak.

Ne a gép előtt ülj, hanem mozdulj ki emberek közé!

2018. okt. 28. 10:50
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj, cseppet sem húszévesek hanem már apakorú 30 körüliek :D
2018. okt. 28. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
76%
Akkor passz, fogalmam nincs, miért lett ilyen nehéz tàrsat talàlni.
2018. okt. 28. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!