Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet még eredményesen ismerkedni az online társkereső oldalakon kívül? Kicsit reménytelennek érzem az egészet.
Én az utóbbi időben kezdtem el fontolgatni, hogy talán megpróbálkozom a társkeresős ismerkedéssel, de most valahogy elment a kedvem.
A kérdést több részét akár én is írhattam volna, leszámítva hogy nem pasikat keresek :D
Mi számít neked normális pasinak? :)
Van esetleg olyan ami leköt vagy érdekel? Mivel szeretsz foglalkozni?
"Eddig online társkeresőkön ismerkedtem, viszont ott nagyon kevés a normális pasi"
Én ismerek párat. De te mit teszel azért, hogy megismerkedj velük? Talán nem jól használod a társkeresőt?
Gondolom a kedves kérdező hasonló korosztályt célzott meg, ezért is írja, hogy komolytalanok amit meg is tudok érteni. :) Amúgy meddig lőtted be a korosztályt konkrétan? Esetleg 30 eleje? Ott azért már van bőven normális férfi! Illetve melyik oldal(akon) próbálkoztál?
Nagyon random a dolog sajna, ezt ismerősi körből tapasztalom, visszahallom (mondjuk 30+). Én is most fogok hamarosan fejest ugrani újra a dologba, csak én már harminc végén vagyok. :)
Semmilyen típusú társkeresésre nincs fix hely. Nincs olyan, hogy felmész valahova/elmész valahova és ott lesz a tökéletes és ideális társ egyből. Ezt felejtsd el.
Ha normális pasit akarsz, aki normális értékrendű és komoly kapcsolatú, akkor egyszerűen ismerkedj bárhol. Rengetegen vannak, maximum nem ők lesznek a társaság középpontjai, nem ők fognak buliban elvinni egyéjszakásra vagy nem lesznek kigyúrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!