Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számít az, hogy a társkereső oldalon lévő képen ingben vagyok vagy pólóban? Másképp ítélnek meg esetleg?
Figyelt kérdés
Ingben komolyabbnak képzelnek, pólóban meg túl lazának? Mit gondoltok?2018. máj. 25. 07:36
2/8 anonim válasza:
Miért kérded? Társkeresõn úgy lenne jó, ha a saját stílusodat mutatod, tehát nem mindegy mit gondolnak?
Személyszerint nekem jobban tetszik a póló, bár senkitõl sem várom el, hogy a kedvemért azt hordjon.
Amúgyis nem csak ezen múlik.
3/8 anonim válasza:
Nem az öltözködés számít, hanem hogy jól nézel-e ki. Ruhák terén max annyi, hogy gazdagabbnak tűnj.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint számít. Amikor ingben vagyok a képen, mindig több az érdeklődés és levél, mint amikor pólóban vagyok. Sőt gyakran megjegyzik a csajok, hogy jól áll nekem az ing. Pólóra sosem mondtak ilyet, pedig szerintem az is jól áll, de lehet abban link alaknak látszom...
6/8 A kérdező kommentje:
Azért kérdem, mert sikeresebb akarok lenni az ismerkedésben, ennyi.
2018. máj. 25. 09:19
7/8 anonim válasza:
Az ing jobb. Komolyabb felnőttebb pénzesebb érzetet kelt. A kép amúgy is rengeteget számít ,színek, háttér ,mélységélességgel való játék ,nézési irány ,mindennek stimmelnie kell,legjobb ha egy profi fotós készít egy portfóliót és azt használod,hidd el megéri.
8/8 anonim válasza:
Mindenféle dolgot árulok a neten és tapasztalatom szerint a jó fotó eladja a tárgyat.Hamarább jönnek a hívások ha éles,jó megvilágításnál készült képeket nézhetnek a leendő vevők.
Te is egy árucikk vagy csak nem tudsz róla.
Egy nő pedig meg fog venni.(remélhetőleg)
Ha a mai viszonyok közt egy pasi normálisan öltözködik,az annyira kilóg a sorból hogy önmagában is figyelem felkeltő.
A fotód ne retusáld,nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!