Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól van az már, amikor egy nő nem válogathat?
Ehhez csak annyit nennek hozza h ilyen sznob bekepzelt pasikat messzrol kerulom
Pont nem erdekel a vagyona es a magassaga 😃
Pl mert nemvan nekem is az az egzisztencia es vagyom amire szuksegem van es mert a 190cm nekem tul magas (bakker ki akar egy letraval barmit is kezdeni ?)
Masfelol en pomt ellenkezoleg erzekelem miota elmultam 30 eves azota sokkal tobben akarnak ismerkedni velem. Fiatal oreg magas alacsony szep csunya pasi.
Szoval van az a fajta no aki 30 felett virul ki es lesz a ferfiak szamara kivanatos. Talan mert egy kislany lehet h szep csini hamvas de eretlen es a legtobb max szexualis szinten mozgatja meg a pasikat. De kapcsolatra abban a korban manapsag mar nem alkalmasak a lanyok.
Szoval ebben a korben azt is nezni kellene h a pasik mire tartjak alkamasnak az adott not. Mit tudnak elkepzelni vele.
28: Levél?... :DD
100 milliós vagyon: szóval van egy nagyobb lakásod Pesten. Ez itt annyit tesz: nem vagy hajléktalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!