Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól van az már, amikor egy nő nem válogathat?
Nincs ilyen kor. Én elvált anyuka vagyok, negyvenes, kissé dundi. Valóban nem állnak görög istenek sorban nálam, de sosem ezeket kerestem, értelmes indokok alapján választottam párt. Természetes, hogy válogatok és természetes, hogy inkább egyedül maradok ha nem találok hozzám illő társat, akivel kölcsönösen oda vagyunk egymásért.
Nem szorulok rá senkire, jó életem van, boldog is vagyok. Ha jön a szerelem, azt a keblemre ölelem, ha nem jön, én akkor is jól érzem magam. Nem tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy egy rossz kapcsolatot válasszak az egyedüllét helyett.
"Én elvált anyuka vagyok".
Lehúztad az előző hapsit, most már elvagy boldogan, nincsenek anyagi gondjaid.
....... és még büszke is vagy rá, brrrrrrrrr. (Legális lopás)
Te idióta vagy? :D Az eszedbe se jutott, hogy megromlott a kapcsolatuk? Hogy a férfi tett valami rosszat?
Ha minden nőt aranyásó féregnek gondolsz, nem irigylem anyádat, de senkit se a környezetedben.
""Én elvált anyuka vagyok".
Lehúztad az előző hapsit, most már elvagy boldogan, nincsenek anyagi gondjaid.
....... és még büszke is vagy rá, brrrrrrrrr. (Legális lopás)"
Természetesen. A kérdező nyilván nem dolgozik, hanem dőzsöl a gyerektartásból.
Ilyen idiótákat minek hordoz a hátán a FÖld, mint ez a válaszoló?
"Természetesen. A kérdező nyilván nem dolgozik, hanem dőzsöl a gyerektartásból."
Aha, tehát ha lemerem írni h a válások 3/4-edét nők adják be, elviszik a ház felét ha van gyerek ha nincs, akkor én hülye vagyok, mert te csak az extra gyerektartást veszed be a kalapba, a ház fele az csak úgy jár ugye? Most nem az előző női hozzászólóra gondolok. Ha a nő lépett félre, vagy goldiggerkedett akkor is jár a ház, de te ezt nem nézed, hanem engem hülyézel le. Az ilyen egybites nőszemélyeket, akik hazudoznak és manipulálnak, ezeket szeretem porig alázni, és remélem gyorsan a föld alá kerülsz...
Ne haragudj utolsó, de te beteg vagy. Ha a férj házasságot megelőző tulajdona a ház akkor nem jár a nőnek. Akkor sem ha a férj örökli. Ha pedig házasok vagytok és közös kasszán éltek és együtt vesztek egy házat a ház fele a nőé lesz, hiszen ő is ugyanúgy beletette mindenét a házba, mint a férfi.
Igen, a válások nagy részét a nők adják be, nálunk is én adtam be, hogy meneküljek egy nagyon rossz helyzetből ami kicsinált bennünket. Meg amikor kiderül, hogy apuka félre megy, akkor is a nő adja be a válást. Azért mert a nő adta be a válást még nem törvényszerű, hogy ennek célja egy fél ház/lakás megszerzése.
"elviszik a ház felét ha van gyerek ha nincs, akkor én hülye vagyok, mert te csak az extra gyerektartást veszed be a kalapba, a ház fele az csak úgy jár ugye?"
Ha tisztában vagy a hatályos magyar jogszabályokkal, le tudnád írni, hogy válás után milyen esetben illeti 50 % tulajdoni hányad a feleséget?
Köszönöm előre is, ha le mered itt írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!