Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikortól van az már, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikortól van az már, amikor egy nő nem válogathat?

Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 22:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
18%

20: Ez most OFF, de nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyire mozaikos vagy.

Két egymás melletti mondatban nevezed ugyanazt a férfisereget IGAZI FÉRFIAK-nak és holmi jött-menteknek.

ON

2019. júl. 26. 00:25
 22/43 anonim ***** válasza:
14%
Nemtudom, hogy a korra tartozik-e csak a kérdés, de szerintem egyedül nevelve több gyereket, saját lakás nélkül (szóval, hogy vinné a férfihez) onnantól már nem nagyon tud.
2019. júl. 26. 00:41
 23/43 anonim ***** válasza:
96%
Állandóan ezek az incel kérdések. Reménykednek hogy a nők majd nem válogathatnak, és akkor majd jut nekik nő, mert jobb híján végre velük lesznek. Ahelyett hogy egy kicsit jó szívük lenne, akkor még várakozni sem kellene, azonnal lenne nekik is nő.
2019. júl. 26. 01:38
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

45 vagyok

Es szamomra is meglepo modon de nagyon sok a megkereses az ismerkedesi probalkozas

Pedig nem vagyok valami szep 😁

Szoval ha akarnam akkor valogathatnek

De mivel parkapcsolatban elek igy nem elek ezzel a lehetoseggel

2019. júl. 26. 06:44
 25/43 anonim ***** válasza:
98%
Én 23 vagyok, anyum 45. Nincs különbség a “hódolók” számában, pedig én vékony, sportos lány vagyok, anyum kicsit telt(formásan), de bármelyik ujjára talál pasit, és jó pasikat, 20 évestől kezdve az 55 évesig nagyon sokan nyomultak már rá :D Persze itt a sok lúzer szeretné azt hinni, hogy a nőknek 30 évesen leáldozik, de ez messze nem így van. Az ilyet kommentelő pasiknak ellenben már tinikorukban leáldozott😂
2019. júl. 26. 07:01
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömet 60 felett két férfi is ostromolta. Az egyikük házassági ajánlattal. Szerintem ez nem kor függő. Aki, olyan nő, az bármikor válogathat. A tévképzettel ellentétben vannak férfiak, akik a saját korosztályukban keresnek társat.
2019. júl. 26. 08:29
 27/43 anonim ***** válasza:
13%

Én voltam az egyik aki 35 felett temeti a nőket és nő vagyok. :)

A nők fiatalon szépek, ezt kár tagadni. Nem azt mondom, hogy nem lehet egy nő szép és csinos 30 felett és hogy nem kell senkinek. Azt sem, hogy ez az egyetlen értéke egy nőnek.

Hanem azt, hogy beszűkűlnek a lehetőségei. Még midnig sokan akarják megdugni őket nyilván, de családot alapítani nem egy 37 évessel fog egy ereje teljében lévő egészséges "csúcshím", hanem a számára legjobb lehetőséget fogja keresni.

Fog kelleni az a 37 éves nő, de már 2-3-4 szinttel lejjebb levő férfiaknak, akiknek már szintén nincs annyi lehetőségük. Ettől még ez is lehet jó kapcsolat, ha tudják magukat a helyükön kezelni.

És itt jön a bibi, mert sok nő nem tudja ezt kezelni, elfelejti, hogy idővel hervad a szépség és még 40 fele is irreális elvárásai vannak, mert nem fogadják el, hogy már nem kellenének annak a férfinak akinek 25 évesen kellettek volna.

Aztán hoppon maradnak.

2019. júl. 26. 08:40
 28/43 anonim ***** válasza:
6%
Én meg azt mondom, 1etlen 1 nő sorába sem fogok beállni. Tisztába vagyok vele hogy nézek ki, 15éve aktívan sportolok, 190feletti magasság, kb 100milliós vagyon. Amelyik némber itt veri a mellét, hogy mert mennyi pasi akadhatna, csak csettinteni kell. Igen? Akkor légy vele boldog, marakodjatok egy doboz gyufán, szekáld folyamatosan a kinézete miatt, azt keresd mellette a még jobbat, majd megint a még jobbat, amíg pofára nem esel az korod miatt... Ebbe én nem veszek részt. Kell ez nekem? Ilyen gondolkodású és mentalitású nőneműt kapsz olcsóbban is, rosszlanyok, tinder és társai és még nyalifalizni se kell őnagyságának, hogy ms madam méltoztasson már leszállni a fellegekből... Azt látom 1000ből 1-2 nő képes felfogni, hogy a megkapható fickók 90%-a hazudik, nem a valóságot mutatja, retardált. Ott is ugyanaz az arány a normálisan közül. Tudom, mert vannak normális barátnőim is, akik szó szerint megmutatták 1000levélből 1 amelyik életképes. Másik oldalról is ezt látom, 1000nőből 1-2 amelyik tényleg nem a felhő felett jár, vagy ezek szerint jó akkor a félszemű dzsó is aki egyszélte hossza, elvégre ő is "férfi" :) Válogassatok csak, az idő majd megoldja...
2019. júl. 26. 09:45
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó azért mert van 1-2 elszállt nőismerősöd, azért ne állj már be a nőalázó sorba. Ezek a válaszok mind egy olyan kérdésre születtek, amit eleve fel se szabadott volna tenni. A rosszindulat kb ordít a kérdésből, nem a valóság érdekli a kérdezőt itt. Ha nem állnak neki a nőknek ezekkel a parasztkodásokkal, senki nem fogja elkezdeni sorolni hányan akarják őket levadászni. Mindenki szépen éli az életét és boldog azzal akit megszeret. Az a női válaszoló meg aki kategóriákról írt, maradjunk annyiban hogy barátnőnek se akarnám az illetőt. Ezek az emberek szépen összeillenek, férfiban a kérdező, és az utsó pl, és az a nő aki kategorizált, a normális emberek pedig köztetek kénytelenek boldogulni. Így időnként leírják, elmondják az érveiket hogy azért ne legyen már nektek olyan könnyű a kis aljas játékotok. Ha nem szerettek senkit, legalább ez jut nektek... A kategorizálás.
2019. júl. 26. 10:02
 30/43 anonim ***** válasza:
29%

Egyetértek veled, de nincsenek elszállt ismerőseim, mert nem tartom az ilyenekkel a kapcsolatot. Ellenben itt amit látok, meg egyéb helyeken az fedi az gondolataim/tapasztalataim:

"Én 23 vagyok, anyum 45. Nincs különbség a “hódolók” számában,"

Hódoljon az ilyeneknek a nyári villám, erről ennyi a véleményem. Még csak 1 légtérbe sem szeretnék lenni ilyen emberekkel, akik azt hiszik ők szrták a spanyol viaszt. (Miért is???) Ilyen mentalitása van némelyik főnöknek is, elviselhetetlen az olyan ember, meg hát ezek is azt gondolják főnökök, nárcisztikus jellemek, csak vannak akik leszrják a fejüket nagyívben, nah az ő szemükben kakukktojás aki nem hódol. Amíg viszont 10női hozzászólásból 9 ilyen (te kivétel voltál utolsó), addig sajnos általánosítani fogják a nőket a "normális" emberek.

2019. júl. 26. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!