Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól van az már, amikor egy nő nem válogathat?
20: Ez most OFF, de nem tudok szó nélkül elmenni amellett, hogy mennyire mozaikos vagy.
Két egymás melletti mondatban nevezed ugyanazt a férfisereget IGAZI FÉRFIAK-nak és holmi jött-menteknek.
ON
45 vagyok
Es szamomra is meglepo modon de nagyon sok a megkereses az ismerkedesi probalkozas
Pedig nem vagyok valami szep 😁
Szoval ha akarnam akkor valogathatnek
De mivel parkapcsolatban elek igy nem elek ezzel a lehetoseggel
Én voltam az egyik aki 35 felett temeti a nőket és nő vagyok. :)
A nők fiatalon szépek, ezt kár tagadni. Nem azt mondom, hogy nem lehet egy nő szép és csinos 30 felett és hogy nem kell senkinek. Azt sem, hogy ez az egyetlen értéke egy nőnek.
Hanem azt, hogy beszűkűlnek a lehetőségei. Még midnig sokan akarják megdugni őket nyilván, de családot alapítani nem egy 37 évessel fog egy ereje teljében lévő egészséges "csúcshím", hanem a számára legjobb lehetőséget fogja keresni.
Fog kelleni az a 37 éves nő, de már 2-3-4 szinttel lejjebb levő férfiaknak, akiknek már szintén nincs annyi lehetőségük. Ettől még ez is lehet jó kapcsolat, ha tudják magukat a helyükön kezelni.
És itt jön a bibi, mert sok nő nem tudja ezt kezelni, elfelejti, hogy idővel hervad a szépség és még 40 fele is irreális elvárásai vannak, mert nem fogadják el, hogy már nem kellenének annak a férfinak akinek 25 évesen kellettek volna.
Aztán hoppon maradnak.
Egyetértek veled, de nincsenek elszállt ismerőseim, mert nem tartom az ilyenekkel a kapcsolatot. Ellenben itt amit látok, meg egyéb helyeken az fedi az gondolataim/tapasztalataim:
"Én 23 vagyok, anyum 45. Nincs különbség a “hódolók” számában,"
Hódoljon az ilyeneknek a nyári villám, erről ennyi a véleményem. Még csak 1 légtérbe sem szeretnék lenni ilyen emberekkel, akik azt hiszik ők szrták a spanyol viaszt. (Miért is???) Ilyen mentalitása van némelyik főnöknek is, elviselhetetlen az olyan ember, meg hát ezek is azt gondolják főnökök, nárcisztikus jellemek, csak vannak akik leszrják a fejüket nagyívben, nah az ő szemükben kakukktojás aki nem hódol. Amíg viszont 10női hozzászólásból 9 ilyen (te kivétel voltál utolsó), addig sajnos általánosítani fogják a nőket a "normális" emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!