Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért él vissza sok nő azzal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért él vissza sok nő azzal, hogy válogathat?

Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem, hogy minden egyes nő, akivel eddig dolgom volt (kortól függetlenül) elvárta, hogy én legyek mindig a kezdeményező fél, én keressen mindig őket, illetve nekem muszáj legyen minden problémájukat meghallgatni. Ezzel nem is volna gond, ha fordítva is így lenne, de ha csak 1 esetben nem keres titeket a férfi, legyintetek egyet és azt gondoljátok magatokban majd lesz másik....
2018. dec. 9. 17:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
A férfitöbblet az oka.
2018. dec. 9. 17:15
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Veled ellentétbe sok pasinak egyszerűen kell hogy kereshessen, kezdeményezzen. Meg is hagyom ezt az örömet nekik.
2018. dec. 9. 17:16
 3/16 anonim ***** válasza:
79%

Nem élnek vele vissza, inkább csak élnek.

Miért kéne olyannal összejönnöm, akivel már az elején is problémák vannak?

2018. dec. 9. 17:18
 4/16 anonim ***** válasza:
45%

Egy nő mondta egyszer nekem, hogy a férfi olyan, mint a busz: bármi is történik, tényleg akármi, 5 perc múlva jön a következő.

Ha egyszer ilyen férfibőségben élnek a nők, ne csodálkozzunk, hogy a kisujjukat sem hajlandóak megmozdítani.

2018. dec. 9. 17:23
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Semmilyen ferfiboseg nincs.
2018. dec. 9. 17:29
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
De ebben mi a visszaeles? Te is olyan not valasztasz magadnak amilyen tetszik, ahogy a no is olyan ferfit valaszt maganak aki tetszik neki. Ha egy nonek az kell, hogy kezdemenyezzenek nala, akkor keress olyat akinek nem kell ez. Ha neked hazias no kell, gondolom te se valasztas olyat aki nem tud fozni. Nem ertem mi ebben a visszaeles.
2018. dec. 9. 17:30
 7/16 anonim ***** válasza:
62%
Minden ember igazi jellemére akkor derül fény, ha hatalmat kap és megnézed hogy él vele (vagy rossz esetben él vissza vele).
2018. dec. 9. 18:41
 8/16 anonim ***** válasza:
10%
A férfitöbblet miatt. Visszaélnek vele a legszemetebb módon.
2018. dec. 10. 09:54
 9/16 anonim ***** válasza:
Barcsak tudnam mit jelent az szamotokra, hogy “visszael”. Hogy olyannal jon ossze akivel kolcsonosen tetszenek egymasnak?
2018. dec. 10. 13:25
 10/16 anonim ***** válasza:

"Barcsak tudnam mit jelent az szamotokra, hogy “visszael”. Hogy olyannal jon ossze akivel kolcsonosen tetszenek egymasnak?"

Azt jelenti, hogy átlagos, normális pasik tömegei maradnak miattuk egyedül. És ne gyere nekem ezzel, hogy tetszik vagy nem tetszik nekik, mert a nők nem férfiak, ők nem annyira külsőorientáltak, mint mi. A nők nem vizuális, hanem érzelmi típusok, tulajdonságokat keresnek egy férfiban. Aki megfogja őket valamivel, az máris elég jó lesz nekik külsőre. Csomó nőtől hallottam már, hogy az, aki végül a párjuk lett, eleinte nem is tetszett nekik, ennyit erről. A nőnek az a férfi fog megfelelni, akibe belelátja valamiért a számára ideális férfit. Csakhogy ez az ingerküszöb ma már **rva magasra került. Ezzel van problémánk, mert ma már egy intelligens, humoros, érzelmes srác a kutyának nem fog kelleni, csakis a legjobb dumás csajozógépek. És közben nyeljük a nők f**zságait arról, hogy nekik az érzelmes úriemberek kellenek ám! Persze, pont úgy ismerjük őket, pont ezt látjuk. Nagy francokat, a tenyérbemászó s**gfejekre buktok. Ugyanolyan ösztönlények vagytok ti is, mint mi, csak mi legalább nem csinálunk ügyet belőle :)

2018. dec. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!