Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él vissza sok nő azzal, hogy válogathat?
Nem élnek vele vissza, inkább csak élnek.
Miért kéne olyannal összejönnöm, akivel már az elején is problémák vannak?
Egy nő mondta egyszer nekem, hogy a férfi olyan, mint a busz: bármi is történik, tényleg akármi, 5 perc múlva jön a következő.
Ha egyszer ilyen férfibőségben élnek a nők, ne csodálkozzunk, hogy a kisujjukat sem hajlandóak megmozdítani.
"Barcsak tudnam mit jelent az szamotokra, hogy “visszael”. Hogy olyannal jon ossze akivel kolcsonosen tetszenek egymasnak?"
Azt jelenti, hogy átlagos, normális pasik tömegei maradnak miattuk egyedül. És ne gyere nekem ezzel, hogy tetszik vagy nem tetszik nekik, mert a nők nem férfiak, ők nem annyira külsőorientáltak, mint mi. A nők nem vizuális, hanem érzelmi típusok, tulajdonságokat keresnek egy férfiban. Aki megfogja őket valamivel, az máris elég jó lesz nekik külsőre. Csomó nőtől hallottam már, hogy az, aki végül a párjuk lett, eleinte nem is tetszett nekik, ennyit erről. A nőnek az a férfi fog megfelelni, akibe belelátja valamiért a számára ideális férfit. Csakhogy ez az ingerküszöb ma már **rva magasra került. Ezzel van problémánk, mert ma már egy intelligens, humoros, érzelmes srác a kutyának nem fog kelleni, csakis a legjobb dumás csajozógépek. És közben nyeljük a nők f**zságait arról, hogy nekik az érzelmes úriemberek kellenek ám! Persze, pont úgy ismerjük őket, pont ezt látjuk. Nagy francokat, a tenyérbemászó s**gfejekre buktok. Ugyanolyan ösztönlények vagytok ti is, mint mi, csak mi legalább nem csinálunk ügyet belőle :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!