Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, van olyan hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan hogy azért nem is köszöntök egy férfinek vissza mert ronda?

Figyelt kérdés

Munkatársnőkkel, ismerősök barátnőivel szokott előfordulni. Vidáman, normálisan köszönök, de ők nem viszonozzák, csak néznek. Akár napi szinten előfordul. Nem akarok kikezdeni senkivel, nem olyan stílusban köszönök.

Arra jutottam, hogy mivel elég csúnya vagyok, talán ez lehet az oka. Emiatt szimpatikus sem vagyok, talan ijesztő is!

A másik ok: pár éve előfordult, hogy a legjobb barátaimmal találkoztunk 2 ismerős csajjal és a barátaimnak azonnal puszit adtak, amikor rám néztek azt mondták: pfffee, hát neked inkább nem adunk puszit, nem baj? Közben undorodó arcot vágtak. Akikről írok azok is így néznek rám, mintha valami nagyon szörnyűt látnának amikor rám néznek.

2018. dec. 7. 16:32
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
A társkeresési témába tettem, de nem társat keresek és nem az motivál abban hogy köszönök a csajoknak! Csak nem találtam jobb kategóriát!
2018. dec. 7. 16:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe nem jutna azért nem köszönni egy férfinek, mert nem tetszik.

A munkatársnőid elég primitívek és nagyképűek...

Kerüld el őket jó messzire!

2018. dec. 7. 16:37
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Még nem csináltam ilyet. Régebben, mikor erősebb volt a szociális fóbiám, sosem köszöntem vissza azoknak, akiket csak látásból ismertem, mert leblokkoltam (tudom, hogy gáz), de ennek nem volt köze ahhoz, ahogyan az illető kinézett. Puszilgatni szintén nem szoktam senkit üdvözés gyanánt, de ha csinálnám, nem diszkriminálnék senkit, mert iszonyú paraszt dolog.
2018. dec. 7. 16:39
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
*üdvözlés
2018. dec. 7. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Nekem pont azok nem köszönnek, akik nem kaptak faxt tőlem, és a sértettségüket így fejezik ki.
2018. dec. 7. 16:42
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nincs ilyen nalam.
2018. dec. 7. 16:49
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Külső alapján nincs ilyen nálam. De belső alapján igen. A köszönéssel megnyitod a kommunikációs csatornát. Ők nem tudják, hogy te utána ott maradsz és beszélsz, vagy mész a dolgodra.

Velem nőként főleg nőkkel van ilyen, hogy köszön, visszaköszönök, és azonnal rám repül, hogy pletykáljon, ami engem nem érdekel.

Az lehet, hogy félelmetesen nézel ki vagy viselkedsz, de ezt ne keverd a rondával. A félelmetesen viselkedő pasik többsége teljesen átlagos.

2018. dec. 7. 16:56
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ha rám köszön valaki mindig visszaköszönök nemtől, életkortól, előnyös külsőtől függetlenül.

Olyan lehet, hogy azért nem köszön, mert elbambult. Persze lehet bunkó is, de nem kell egyből a legrosszabbat feltételezni és messzemenő következtetést levonni, hogy biztos azért nem köszön, mert ronda vagy.

2018. dec. 7. 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Váltsd le a csajokat magad körül. Nem minden lány ilyen, nyugi, ezeknek köszönni se érdemes,- bár fogadok, ha nem köszönnél az lenne a bajuk.

Én mindenkinek visszaköszönök, aki köszönm munkahelyi ártalom is. De ha kolléga, akkor akit kedvelek, annak vidámabban, vagy viccesen, akit nem annak pedig nagyon egyszerűen, de attól még köszönök.

2018. dec. 7. 17:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan nőismerősöm, aki kijelentette, hogy a kövér nőket semmibe veszi ezért ignorálja. És így is viselkedett. egy igazi kretén volt az is. Ne barátkozz, menj többé ilyen prosztó gyökér emberek közé.
2018. dec. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!