Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, van olyan hogy azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, van olyan hogy azért nem is köszöntök egy férfinek vissza mert ronda?

Figyelt kérdés

Munkatársnőkkel, ismerősök barátnőivel szokott előfordulni. Vidáman, normálisan köszönök, de ők nem viszonozzák, csak néznek. Akár napi szinten előfordul. Nem akarok kikezdeni senkivel, nem olyan stílusban köszönök.

Arra jutottam, hogy mivel elég csúnya vagyok, talán ez lehet az oka. Emiatt szimpatikus sem vagyok, talan ijesztő is!

A másik ok: pár éve előfordult, hogy a legjobb barátaimmal találkoztunk 2 ismerős csajjal és a barátaimnak azonnal puszit adtak, amikor rám néztek azt mondták: pfffee, hát neked inkább nem adunk puszit, nem baj? Közben undorodó arcot vágtak. Akikről írok azok is így néznek rám, mintha valami nagyon szörnyűt látnának amikor rám néznek.

2018. dec. 7. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Dobd ki ezt a társaságot. Iszonyat primitívek lehetnek.
2018. dec. 7. 20:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Ha nem köszönök, annak az alábbi okai lehetnek:

- már köszöntem aznap, nem látom szükségét még egyszer

- elbambultam

- teljesen máshol járok fejben

- kimerült vagyok, és még erre sem tudok rendesen odafigyelni

2018. dec. 7. 20:14
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát sajnos valóban sok a bunkó nőszemély körülöttem. Nem akarok egyáltalán általánosítani, mert más társaságban nincs ilyen gond. Ezek a lányok menőbbek, divatosabbak akik így kezelnek engem. Megpróbálom kikerülni őket a jövőben ha tudom, ha nem megy akkor ugyanúgy köszönök nekik, bár fájni fog azért a dolog. Írta valaki, hogyha nem köszönnék az lenne a bajuk, ezzel maximálisan egyetértek. Szerintem nekem is esnének, hogy milyen bunkó alak vagyok.
2018. dec. 7. 21:33
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
A rondáknek nem jár köszönés !
2018. dec. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!