Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, van olyan hogy azért nem is köszöntök egy férfinek vissza mert ronda?
Munkatársnőkkel, ismerősök barátnőivel szokott előfordulni. Vidáman, normálisan köszönök, de ők nem viszonozzák, csak néznek. Akár napi szinten előfordul. Nem akarok kikezdeni senkivel, nem olyan stílusban köszönök.
Arra jutottam, hogy mivel elég csúnya vagyok, talán ez lehet az oka. Emiatt szimpatikus sem vagyok, talan ijesztő is!
A másik ok: pár éve előfordult, hogy a legjobb barátaimmal találkoztunk 2 ismerős csajjal és a barátaimnak azonnal puszit adtak, amikor rám néztek azt mondták: pfffee, hát neked inkább nem adunk puszit, nem baj? Közben undorodó arcot vágtak. Akikről írok azok is így néznek rám, mintha valami nagyon szörnyűt látnának amikor rám néznek.

Ha nem köszönök, annak az alábbi okai lehetnek:
- már köszöntem aznap, nem látom szükségét még egyszer
- elbambultam
- teljesen máshol járok fejben
- kimerült vagyok, és még erre sem tudok rendesen odafigyelni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!