Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért egyszemélyes ágya van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyszemélyes ágya van a férfinek?

Figyelt kérdés
Először jártam nála és egészen meglepett, hogy egyszemélyes ágya van. Mármint fura ez 30 körül szerintem, nekem már 21 évesen franciaágyam volt otthon. Ritkán van barátnője? Legalábbis még egy hozzá hasonló testalkatúval egész biztosan el sem férne rajta.
2018. nov. 11. 08:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%
Egyszerűbb lett volna, ha megkérdezed, hogy "ezen hogy fogunk ketten elférni?".
2018. nov. 11. 08:26
 2/14 anonim ***** válasza:
44%
Nekem is az van. Most készülök franciaágyat venni. Miért baj ez? Igen, elképzelhetető, hogy nem sűrűn volt barátnője, vagy csak nem szereti, ha akkora helyet elvesz a franciaágy a térből. Amúgy meg erre szokták mondani, hogy legalább egyfolytában lovagolhatsz rajta, vagy feletted lehet a férfi. 🙂😉
2018. nov. 11. 08:39
 3/14 anonim ***** válasza:
63%

Miért, ez ennyire alapvető lenne, hogy mindenkinek franciaágya legyen?

Én még a szüleimnél lakom, ráadásul a tesómmal egy szobában, itt el sem férne egy franciaágy, így is nagyon szűkösen vagyunk. :D

Aztán ha majd hamarosan el tudok költözni, változhat a helyzet.

2018. nov. 11. 08:40
 4/14 anonim ***** válasza:
91%

Nekem két heverőm van összetolva, aminek az egyik oldalán alszom. Ha rendes franciaágy lenne is így lenne. Ha huzamosan élnék egyedül, akkor nekem is bőven jó az egy személyes. Amúgy meg nem csak ágyban lehet huncutkodni.

32/f

2018. nov. 11. 08:45
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért, mert berendezett lakást bérlek, ahol ilyen az ágy.
2018. nov. 11. 08:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mindig ő alszik a nőknél.
2018. nov. 11. 09:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem igényelte, kicsi a lakás, stb. Ő tudná megmondani. Nekem franciaágyam van, mégis ritkán van valakim, de én úgy vagyok vele, hogy szeretem a nagy ágyat, hiába foglal el rengeteg helyet.
2018. nov. 11. 09:15
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem franciaágyam van, mert a lakásban, amit bérlek, ilyen volt. De volt már olyan is, hogy csak szimpla ágy volt ott, ahol laktam. Nem cseréltem ki, mert egyrészt nem nagyon fért volna el egy franciaágy a hálószobában, másrészt a szimpla ágyat nem tudtam volna utána hol tárolni. Sajnos van olyan férfi, akinek még 30 évesen is meghatározzák az életét bizonyos külső okok, nem mindig azt és úgy teszi, amit és ahogy szeretne.
2018. nov. 11. 09:43
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
Mert ha vki egyedül él, az praktikusabb. Kevesebb helyet foglal, ilyesmi. Sztem inkább az a fura, hogy 21 évesen "otthon" franciaágya van egy csajnak, akinek seggéről épp leesett a tojáshéj és szingli.
2018. nov. 11. 09:55
 10/14 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is az van, és elfértünk rajta a barátnőmmel. :D
2018. nov. 11. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!