Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért él vissza sok nő azzal, hogy válogathat?
“És ne gyere nekem ezzel, hogy tetszik vagy nem tetszik nekik, mert a nők nem férfiak, ők nem annyira külsőorientáltak, mint mi.”
Eloszor is. Ugye egy kapcsolathoz hozza tartozik a szex. Amihez viszont fontos a kulso, hogy vonzodj a masikhoz. Szoval attol mert nem az a legfontosabb szempont (mint ugyebar szerinted a ferfiaknal) attol meg igen is fontos, kar tagadni.
“Ezzel van problémánk, mert ma már egy intelligens, humoros, érzelmes srác a kutyának nem fog kelleni, csakis a legjobb dumás csajozógépek.“
Ezzel az a baj, hogy ez nem a valosag amit leirsz. Vagy tul sok amerikai romkomot nezel vagy csak egyszeruen hihetetlenul szar tarsasagban mozogsz hiszen elmondasod szerint minden nonek hatalmasok az elvarasai.
“És közben nyeljük a nők f**zságait arról, hogy nekik az érzelmes úriemberek kellenek ám! Persze, pont úgy ismerjük őket, pont ezt látjuk. Nagy francokat, a tenyérbemászó s**gfejekre buktok. Ugyanolyan ösztönlények vagytok ti is, mint mi, csak mi legalább nem csinálunk ügyet belőle :)”
Maradjunk annyiban, hogy ahany no annyi ferfi ideal. Valakinek a s..gfej kell, valakinek meg az erzelmes ferfi. De nem lehet ennyire leegyszerusiteni, hogy van ket kategoria es csak ezek a szempontok vannak, de azert gondolom ezt te is tudod. Gondolom nem sok kapcsolatban volt reszed, vagy csak keves a noi ismerosod aki oszinte veled, hiszen ez nem ilyen fekete-feher, nem ilyen egyszeruen az emberek, de ugy nez ki te borzasztoan egyszeri szemely lehetsz. Az meg hab a tortan, hogy azt mondod nem csinalsz belole ugyet. Epp azt csinalod bas...zki, ezzel, hogy itelkezel minden no felett aki olyan ferfivel jon ossze aki tetszik neki. Egyszeruen erthetelen szamomra, hogy az ilyen velemenyek utan amibol sugarzik a frusztraltsag es a gyulolet, megis mit vartok a noktol??
"Ezzel az a baj, hogy ez nem a valosag amit leirsz. Vagy tul sok amerikai romkomot nezel vagy csak egyszeruen hihetetlenul szar tarsasagban mozogsz hiszen elmondasod szerint minden nonek hatalmasok az elvarasai."
Nincs kedvem sorolni, ha van türelmed, olvasgassál a témában. Szerintem meg te vagy az, aki már kinőtt ebből a korosztályból, és az eggyel előbbi generáció tapasztalatai alapján osztod nekünk az észt.
És de, ***vára ez van. Egyre több statisztikánk van erről, köszönhetően pl. a társkereső oldalaknak, alkalmazásoknak. A nők egyre válogatósabbak, és csak a legjobb kell nekik. Úgy néz ki 20-30 között a felosztás, hogy az átlagos és attól felfele levő nők kapósak, és a legjobb pasikat fölözik le, ha pedig csak átlagost találnak, vagy ők maguk átlag alattiak, akkor maradnak egyedül, amíg akarnak. Eközben a pasik szenvednek, mint a kutya, mert ők sokkal szarabbul tűrik az egyedüllétet. De ha nekem nem hiszel, menj el egy egyetemre és kérdezz meg tíz random srácot, hogy szerintük mennyire könnyű manapság megfelelni a nőknek.
"Maradjunk annyiban, hogy ahany no annyi ferfi ideal. Valakinek a s..gfej kell, valakinek meg az erzelmes ferfi."
Összemosol dolgokat. Kapcsolatban, amikor már együtt vagyunk, de ha egészen profán akarok lenni, akkor azt mondom, az első szex után, akkor már a nőknek fontos a megbízhatóság. Hosszú távon persze, hogy nem a s***fej (ez miért olyan csúnya szó?) kell nekik.
De a PÁRKERESÉS az egy egészen más kategória. Az úgynevezett csajozás az, hogy mennyire tudod eladni magad. Na, ez viszont semmi másról nem szól, mint ösztönökről és projektálásról az egyik oldalon és látszatkeltésről a másikon. Én magam rühellem. Sose tudtam csajozni, de állítom, hogy a fiúk túlnyomó többsége így van ezzel. Ha már igent mond a csaj, akkor megy minden, de odáig eljutni a teliberakottul nehéz. A pasik többségét a csajok többsége egyszerűen észre se veszi. Mondom, nem vagyok én ronda. Nem kell ehhez rondának lenni. Kifejezetten jóképűnek mondanak olyan lánybarátaim, akiknél nincs tétje az őszinteségnek. Egyszerűen nem vagyok kimagaslóan vonzó, nem vagyok benne a felső 10-15%-ban, aki már tényleg olyan, hogy mosolyognak rájuk a csajok maguktól is. Ehhez leginkább egyszerre kell magasnak, jóképűnek és vállasnak lenni. Azt megtanultam, hogy a nőknél a magasság az egyik legfontosabb fizikai paraméter, amit a férfiakon néznek.
A suttyók azok, akik beindítják őket. Akik erőt, dominanciát mutatva felkeltik az érdeklődésüket. Na, ezek tudnak csajozni. Az értelmes, érzelmes, normális srácok meg nem tudnak csajozni, viszont cserébe jó családapák lesznek, ha egyszer egy csajjal eljutnak odáig. Csak ez b**ott nehéz, és nem rajtuk múlik. A csajokkal ellentétben nekünk nem garantált a szaporodás.
"de ugy nez ki te borzasztoan egyszeri szemely lehetsz."
Persze, én vagyok az "egyszeri" személy, miközben te még azt sem ismered fel, hogy a társkeresés meg a kapcsolat két totál különböző kategória :D
"Egyszeruen erthetelen szamomra, hogy az ilyen velemenyek utan amibol sugarzik a frusztraltsag es a gyulolet, megis mit vartok a noktol??"
Attól, hogy a nők legtöbbjét hülyének tartom (de ne vedd magadra, az emberek többségét is hülyének tartom), még szükségem van EGY normális nőre. Szerencsére, illetve inkább sajnos tudom, hogy ilyen létezik. Nagyon ritkák, és értük megy a legnagyobb verseny.
“Vagy csak nem tapasztaltál annyit/nem vagy olyan jó megfigyelő, mint én. Ez esetleg nem fordulhat elő szerinted? Én 26 vagyok, pár évvel előtted járok. 4 éve még én is bőven nem így vélekedtem. Majd rájössz te is, öcskös.“
Ugy gondolom az eletkor nem feltetlenul jar azzal, hogy az ember tapasztaltabb lesz, bar nem vitatom koze van hozza, de nem minden esetben. Az meg, hogy ki a jobb megfigyelo nem lehet igy talalomra megvalaszolni. En akkor is csak azt tudom mondani, hogy a kornyezetemben nem ezt latom. Nyilvan vannak luzerek, de ez nem nemfuggo, ugyanugy lehet no is meg ferfi is az. Szerintem ott kezdodik a gond, hogy az embereknek nincs onkritikaja. Probaljak mindig masra haritani a sajst szerencsetlenseguket, de ugy nez ki parkapcsolatteren ez meg inkabb elojon, es megint csak azt tudom mondani, hogy ez nem nemfuggo. Ahogy van no aki arra fogja a kudarcait, hogy o nem plasztikazott plazapi..csa, vagy arra, hogy dagadt peldaul, ugy van ferfi aki arra fogja, hogy nem jokepu, nem izmos, nem magas. En pedig erre csak azt tudom mondani, hogy akkor keressen olyat akinek kell dagadtan vagy alacsonyan. Ha valakinek csak kudarcai vannak, annak inkabb el kene azon gondolkoznia, hogy mit csinal rosszul. A tarsadalmat hibaztatni ezert kiba..szott nagy baromsag, mivel meg mindig tobb a kapcsolatban levo ember, mint a szingli es valahogy nekik is osszejott, hiaba az a fene nagy “problemas tarsadalom”. Az meg, hogy a ferfiaknak nehez csak az ismerkedes megint csak hulyeseg, inkabb ugy mondanam ok a hangosabbak. De azert mert a nok nem panaszkodnak uton-utfelen nem jelenti azt, hogy nekik konnyebb lenne part talalni.
Olyan dolgokat vitatsz, amikről egy rahedli statisztika szól. Fiatal vagy még, majd megérted később (vagy nem), hogy komoly eltérés van a két nem párkeresési sikerrátájában. Fiatalon nagyon erősen a nők felé lejt a pálya. Nem tudom egyébként, hogy miért jó ezt tagadni, miért nem lehet ezzel szembenézni. Már rá kellett volna jönnöd, hogy a férfiak és a nők mennyi mindenben különböznek. Kényelmes, jóleső relativizmus abban hinni, hogy "mindenkinek máshogy nehéz, és hasonlók", de az a helyzet, hogy van, aki előnnyel születik, más meg szív egész életében. Majd rájössz. Nőként a fiatal kor úgy néz ki, hogy folyamatosan jönnek a jelentkezők, még a csúnyábbacska lányoknak is akad, nekik pedig szelektálniuk kell. Nekünk pedig úgy néz ki, hogy rohadt keményen kell versenyeznünk egy olyan pályán, ahol eleve több a fiú, mint a lány, és állandóan elutasításokat gyűjtünk be, miközben a nők az idősebb/tapasztaltabb/pénzesebb pasikat preferálják. Nem kellesz a nőknek. Senki nem kell alapból a nőknek. Ők, velünk ellentétben, ha kell, megvannak egyedül is. Ha nőt akarsz, akkor fel kell tudnod valamit mutatni, különben akár le is ugorhatsz a Dunáról. Neked nem fog automatikusan pár jutni, ha akarod, mint nekik. Ha a mélyebb oka érdekel ennek, azt is leírom: a nő a természet szempontjából egyszerűen értékesebb, mint a férfi. A nőnél van a szaporodás kulcsa, ő tudja megszülni az utódot, és ehhez van véges számú (első mensturációtól a menopauzáig kb. 35 éven át évi 12) petéje, amik közül ha egy is megtermékenyül, az húszéves elköteleződést jelent, és a többi férfi számára kiesik, mint lehetséges partner. Ezzel szemben a férfinak kamaszkora kezdetétől akár élete végéig másodpercenként 1500 spermiuma termelődik, amelyekből egy is elég egy nő megtermékenyítéséhez. Ha a világon maradna egy férfi és száz nő, akkor az emberiség vígan fennmaradna. De ha 100 férfi és egy nő maradna? A nő max. kilenchavonta szülhetne egy gyereket, ami elméletileg maximum kevesebb, mint ötven gyereket jelent, de jó eséllyel nem tudna ennyit szülni.
A nő a minőség, mi vagyunk a mennyiség. Feláldozható fogyóeszközök vagyunk, akikre időről időre egyenruhát adnak, és kivezénylik őket a frontra egymást ölni, mert túlszaporodtak. Férfiból nem kell annyi, mint nőből. Ezért piszok nehéz ma egyébként csajozni: túl sokan vagyunk férfiak. A történelemben nem szokványosak ilyen hosszú háborúmentes korszakok. Időről időre mindig lecsapolódott a férfifelesleg (=sperma), a maradék meg megtermékenyítette a nőket. Ma már a háború tilos, párbajozni nem lehet. Fizikai munkára nincs szükség, új helyeket nem lehet meghódítani. A mai világban nincs igazán szükség a férfitulajdonságokra. A mai kor férfije ezért bolyong, és megalkuvó életet él. Nézd meg a Harcosok Klubját, majd megérted, miről beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!