Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető az, hogy valakinek azért nem lesz párja, mert túlságosan "jófiú"?
Figyelt kérdés
2019. júl. 25. 20:45
2/13 anonim válasza:
Felejtsetek már el ezt a "jofiu" dolgot.
Nem attól lesz valaki jó, mert gátlásos, felos, és nem azért lesz valaki "rossz", mert magabiztos.
Ha önértékelés problémáid vannak, keress fel szakembert.
3/13 anonim válasza:
Szerintem valahol ez igaz, én is hasonló kategóriájú vagyok és tényleg emiatt nincs senkim. A túl "tökéletes" jellem sokkal taszítóbb a nőknek mintha valakiről tudnák hogy nem jó party.
4/13 anonim válasza:
" túl "tökéletes" jellem"
Azt ti csak hiszitek :D
7/13 anonim válasza:
Erőszakos lúzerka majom
Pár marék gyogyszer megoldja mindenkinek bajod nyomorék
8/13 anonim válasza:
Csomó sikertelen férfi azt hiszi, hogy egy olyan férfi "megalázza" meg "semmibe veszi" a nőket, aki képes simán csak barátként, egyenrangú félként tekinteni rájuk egy kapcsolatban és nem pálmalevelekkel legyezgeti meg nem szór rózsaszirmokat a lábai elé. Én inkább lennék egy olyan férfival, akivel kölcsönösen emberként viszonyulunk egymáshoz, tud velem együtt röhögni, ha elrontok valamit, a szemembe mondja, ha hülyeséget csinálok vagy megbántom valamivel, időnként kölcsönösen csipkelődünk, nevetünk egymáson és magunkon mint egy olyannal, aki ugyan nagyon kedves, de mindenre az a válasza, hogy "igen drágám, ahogy te akarod", tökéletesnek tart, szinte istennőként tekint rám, mert messze nem vagyok az és nem is várok olyasmit, hogy "hejcegnő" legyek a párom szemében.
9/13 anonim válasza:
A jofiuzas alatt mit ertesz? Mert ha csak az onbizalom hianyt akkor gyanus hogy sok elfolytott duh es gyuloletes gondolat a fejben van ami nem a josagra utal.
Szerinteme gy magabiztos vagany de jolelku ember a jo fiu. Nem a beszaru alak aki magaban fikaz masokat. Az inkabb csak szerencsetlen es leginkabb buta.
10/13 anonim válasza:
3-as is tipikus peldaja. Egyertelmuen itelkezoen ir a nokrol de o a jofiu? Ebben hol a josag? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!