Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőkre mikor szokott rátörni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkre mikor szokott rátörni a kapuzárási pánik?

Figyelt kérdés

Én azt látom, hogy már 28-30 éves nők is kezdenek bepánikolni. Érzik, hogy már egyre gyengébb versenyzők az újdonsült 20 éves csaj felhozatallal szemben, és már elkeseredetten komoly kapcsolatot vagy férjet keresnek. Érzik, hogy ha most nem sikerül "normális" pasit fogniuk, akkor ez már innen csak rosszabb lesz.

Sok olyan nőt ismerek, akik férjhez mennek ebben a korban egy olyan férfihez, akinél jóval jobb pasijai is voltak a múltban, de már nem tudják hozni ezt a szintet.

Ez már kapuzárási pánik a nők részéről? Úgy tudtam, hogy az 30-35 éves korban vagy afölött jelentkezik tömegszámban. Erre meg 30 alatt/körül is ezt tapasztalom. Pánikolnak a csajok.

2019. júl. 24. 16:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem pánikolnak sokan.

Ezért van ennyi lombikgyerek.

2019. júl. 24. 17:21
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Senkit sem ismerek aki ezen agyalna, teljesen hülyeség is, mindenki a pillanatnak él, utazgatnak, bulizgatnak, jól teszik. Ja, és nem versenyez senki senkivel, 20 évesen is jó az, 30, 40, évesen is minden korosztálynak meg van a ki-ki célcsoportja.

Mire negyvenplusszos leszel, rájössz.

2019. júl. 24. 17:49
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Én 6 évesen pánikoltam először, mikor az öregek elmagyarázták hogy danger. Most a lányomnak magyarázzák, és ezen témáznak az iskolában.
2019. júl. 24. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
A kapuzárási pánik az nem ez. Az mindkét nemnél kb 40-50 éves kör körül alakul ki, ha kialakul, mert sokan nem élik át. Azt jelenti hogy tudatosul benned, hogy hamarosan vége a dalnak és megijedsz, hogy még kiélnéd magad. Még csajozni/pasizni akarsz. Tehát a kapuzárási pánik pont nem házasság felé hajt, hanem abból ki, és jellemzően a szexről szól, nem a gyermekvállalásról. Amiről te beszélsz az annyi, hogy a gyerekszülést valóban jobb fiatalabb korban lebonyolítani, ezért aki harminc körül nem házas az kezd kétségbe esni, hogyan lesz így gyereke. Ha akar gyereket. Ez egy logikus félelem. Attól, még nem kell tartania, hogy nem fog többet szexelni, az korban lényegesen arrébb van. Ja, és a klasszikus kapuzárási pánik jellemzően a férfiak problémája, de azért nőknél is előfordul.
2019. júl. 24. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
# 14: Egyetértek. A "klasszikus" kapuzárási pánik általában lapos házasságban jön elő, olyan érzés, hogy "b*sszus, nekem tényleg ez jutott? de hát én még vágyom a bizsergésre, meg a jó szexre". Én nőként éltem át. Válás lett a vége.
2019. júl. 24. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Sok olyan nőt ismerek, akik férjhez mennek ebben a korban egy olyan férfihez, akinél jóval jobb pasijai is voltak a múltban, "

Bölcsek. Mr.Minister 3x megpücskölte, de el nem vette. Nem akarnak Alfa özvegyek lenni. Kompromisszumot kötnek.

2019. júl. 24. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
46%
Az 50+-osok már ronda vèn banyák. Azért szerintem a harmincasoknál, negyveneseknél még nincs kapuzárás. Azok között még vannak bőven igen csak jó nők.
2019. dec. 5. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!