Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nőkre sokkal korábban tör rá a kapuzárási pánik? Ennyire fontos a gyerek, hogy pánikolni kelljen?
Én a "tudományos" oldaláról közelítem meg, illetve adok választ a kérdésedre:
Sokan nem tudják, de nagyjából 30 éves kor felett a nőknél évente körülbelül 1 - 1,5%-al nő az esélye annak, hogy a gyermek down-kóros lesz. Ez orvosilag alátámasztott. És most még csak egy szindrómáról beszéltem. Sűrűn járni szűrésre, vizsgálatra, ellenőrzésre nyilván lehet. De attól még a rizikófaktor növekszik.
Harmincas évei közepén tartón nő talál egy párt, eltelik pár év ismerkedéssel, terhességgel 9 hónap és mindjárt 40. Jó, hogy bepánikol. Főleg, ha esetleg két gyermeket szeretne.
A másik okát azelső leírta.
"de kérdezem én, ennyire fontos a gyerek és a család a mai világban egy nőnek, hogy inkább hozzámegy feleségül egy béta férfihez"
Kell egy balek férfi, eltartsa hátralévő életében nőt.
Azért, mert már kiment a divatból a fiatalon szülés. Sokkal több inger éri az embert manapság, mint 100 évvel ezelőtt. Ma a fiatal nők nem megállapodnak, háztartást vezetnek, hanem buliznak, egyetemre járnak, karriert/egzisztenciát építenek, utazgatnak, vagy semmit sem csinálnak, lógnak a szülőkön.
Önmaguknak generálják a kapuzárási pánikot a fentebb leírtak miatt. Vagy együtt vannak egy férfival 100 éve, a kapcsolatuk be van pókhálósodva, sehova sem halad, nem is nagyon változtatnak, és csak telnek az évek a jól megszokott semmivel.
Több oldalról meglehet közelíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!