Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek mennyire fontos a gyerek?
Ti terveznétek hosszútávú kapcsolatot olyan nővel,aki nem szeretne gyereket?
Általában a nőknél alap elvárás,hogy később családot akarnak alapítani,de mi a helyzet a férfiakkal,nektek is ilyen "fontos" a gyerek?
Hány évesen gondolod most ezt?
idővel sokakban beindul az anyaösztön, mutatnék neked egy aranyos, tündéri kislányt, és lehet, h te kapnál kedvet. :D de egyébként ehhez a megfelelő partner is kell, akit ha megtalálsz, akkor talán több kedved lesz enélkül is, h mutatnám neked az az aranyos kislányt :D
Nekem legfőképp az a problémám mindig, hogy a nők azt mondják eleinte, hogy ők nem akarnak, semmilyen körülmények között soha.
És évek után mind meggondolta magát eddig. Én viszont nem.
Tehát h válaszoljak én nem szeretnék.
Különben mi értelme lenne az életnek, a vagyonnak, meg úgy általában. Nem lehet egész életen át csak utazgatni, meg minél felelőtlenebbül élni.
Csak olyan nővel tudok hosszú távon tervezni, aki minimum nem zárkózik el tőle, de optimálisabb, ha szeretne.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!