Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmas vagyok egyáltalán egy kapcsolatra vagy miért kapok állandóan negatív visszajelzéseket?
Tökéletesen tanácstalan vagyok. Amikor barátnőt keresek állandó visszautasítást, és valódi okokat nem igazán kapok. Voltam én már túl fiatal, túl idős, túl alacsony, túl idős. Próbáltam ismerettségi körben, buliban, suliban, de pozitív visszajelzéseket csak akkor kaptam amikor éppen leráztak (pl amikor 3 kezdeti kapcsolatban pár randi után szakítottak akkor mindig azt kaptam hogy rendes, jófej vagyok de ..**random melléduma**..).
Kinézetemre pedig egy olyan 10/6 a reális, ami nem jó de nem is annyira rossz, hogy mindezt indokolná.
De mivel sorjában a negatív dolgokat kapom, és egy ideje már a kezdeti kapcsolatig se jutok el, az önbizalmam teljesen összezuhant, önértékelésem is teljesen a béka feneke alatt van. Én leginkább csak egy full normál kapcsolatot kerestem, nyilván a rövid távtól se zárkóztam el, de még az sem adatott meg.
A haverjaimnak persze szereztem csajokat (én chateltem velük vagy buliban összehoztam őket), de ami a legelképesztőbb hogy nekem egyszer sem sikerült. Komolyan, nem tudom ezt mire vélni. Buliban helyettük dumálok/táncolok, a csaj meg rögtön odavan értük, de rám meg se mozdulnak. Örülök a sikereiknek meg nem irigylem tőlük, de na ezt ki******* unfairnek érzem.
Nyilván kifogtok röhögni, de én már kb azt sem tudom elképzelni, hogy a másik nem egyáltalán tud táplálni bármilyen érzéseket is (pláne irántam). Anno azt hittem, elég ha udvarias vagyok meg kedves, mára már tényleg mindent kipróbáltam amitől régebben tartózkodtam (bulizni, nyomulni, chatelni),de most elképzelésem sincs mi lehet a baj 2X/0-s mérleg után.
Szerintetek mit változtassak mert kezdek teljesen kikészülni a folytonos elutasításoktól?
20F
“bulikban helyettük dumálok/táncolok...”
“ki******* unfairnak érzem”
Nem értem, hogy mit érzel unfairnak, úgy hangzik ez, mintha azt gondolnád, hogy a dumáddal vagy a táncoddal fogod meghodítani ōket.. közben meg a kérdésbe benne van a válasz, nem valami vonzó a küllemed, ezért érthetō a helyzet. Gondolom a haverjaid jobban néznek ki, azért van könnyebb dolguk.
Szerintem talán az kelti benned az önbizalomhiányt, hogy a haverjaid jobban néznek ki, vonzóbbak a nōk szemében, te meg hozzájuk hasonlítgatod magad.
Épp az a baj, hogy te abból indulsz ki, hogy nincs sikeres minden jött-ment nōnél, tehát nem tudsz csajozni, ebbōl meg arra következtetsz, hogy nem lehet komoly párkapcsolatod. Nem érzed, hogy ez milyen butaság már??
Gondolom a haverjaid amolyan csajozós típusok, sok nōt felszednek.. nálad meg az lenne a cél, hogy egy nōt megtalálj, akivel komolyabb a dolog.. te meg a haverokhoz hasonlítgatod magad s azon picsogsz, hogy nem érdekled a nōk átlagát.
Szerintem próbáld meg túl tenni magad ezen, ne akarj mindenkinek megfelelni, akármelyik nōnek tetszelegni. Az a gáz, hogyha össze is jönne veled egy nō, akkor is sz@r lenne, ha ezen pörögsz, a többi nō visszautasításán. Volt ilyen ismerōsöm, rinyált, hogy sokan visszautasították, amikor meg lehetōsége is volt egy jó kapcsolatra, akkor is csak bánkódott, mert elözōleg már annyit emésztette magát mások véleményén, hogy nem is tudott koncentrálni a pozitív helyzetre. Ez meg a saját hibája, ha ezen emészti magát, senki sem köteles arra, hogy összejöjjön vele, ha ezeken a visszautasításokon nem tudja túltenni magát, az a saját problémája.
Köszönöm szépen a válaszokat, mindegyik hasznos volt a maga nemében.
Az elmúlt napokban is volt egy-két élményem, ami után én is meghoztam a döntésemet és úgy döntöttem hogy egy másik világban keresek boldogságot
Örültem mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!