Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom állandóan rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan rossz hangulatú. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Mindig van valami problémája, úgy nem telhet el nap hogy nem ideges valamin. Hétvégén nincs vele gond de hétköznap nem lehet hozzászólni normálisan munka után amíg nem evett és pihent egyet..

Tudom hogy a munka miatt mert nem szereti azt amit csinál, de már nagyon elegem van hogy hogyha egy apró dolog történik ott, akkor egyből egy óriás problémát csinál belőle. Nagyon elegem van már ebből de nem tudom mit kezdjek a helyzettel, mindenben csak a rosszat látja. Az egyetlen szerencséje az hogy szeretem és nem akarom elhagyni emiatt..

#munka #negatív ##rosszhangulat ##kedvtelenség
2019. júl. 11. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak lehúz érzelmileg. Jó ez neked?
2019. júl. 11. 12:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Szexeltek rendesen?
2019. júl. 11. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
És ő mit tesz, hogy ne legyen ebben a helyzetben?
2019. júl. 11. 13:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért nem keres más munkát, ha ez ilyen negatívan hat rá? Amúgy beszélgessetek sokat és próbálja megtanulni, hogy a munkahelyi gondot, hogy lehet a magánéletben nem hazavinni.
2019. júl. 11. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Hagyd el azt a ribit
2019. júl. 11. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
66%

Jajj, ez ismerős. :D Az exem állandóan sírt valami miatt, ezen a munkahelyváltás sem segített, kb. két hétig volt jó, utána azon is tudott keseregni.

Én a mai fejemmel elhagynám. Több év után azon kaptam magam, hogy az ideális testsúlyom fölött voltam 25 kilóval, zombiként éltem az életem, a melóban elvoltam, aztán ahogy hazaértem, rám telepedett a depresszió az állandó negativitástól. Érdekli, hogy a te hangulatod is elcseszi? Elvárja hogy állandóan hallgasd a siralmait? Az enyém összeveszett velem, ha az év 340. napján képtelen voltam már teljes odaadással hallgatni a bolhányi problémáit. Nem fogod tudni megváltoztatni.

2019. júl. 11. 16:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha valaha szétmentek, legközelebb egy nyugalmából nehezebben kizökkenthető vérmérsékletű hapsit keress.
2019. júl. 11. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!