Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szűz nők! Milyen apropóból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz nők! Milyen apropóból vagytok azok? Küllemi gondok vagy tudatos elhatározás?

Figyelt kérdés

Ha tudatos, mi vezérel titeket?

Kort is!

2019. júl. 18. 12:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is szűz vagyok még. Lehet úgy fogalmazni, hogy az igazira várok, de nem feltétlen arra az igazira, akivel majd leélem az életem, hanem pusztán arra az igazira, akivel úgy érzem, meg szeretném tenni. Akivel meglesz a vonzalom, és akivel elég közel állunk lelkileg. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem voltam még férfival. Egyébként, szerintem a lényeg a pettingből is kiderül, hogy működik-e a testiség vagy sem. És semmiféle önmegtartóztatás sincs ebben a dologban. Ha nem érzem úgy, hogy meg szeretném tenni a közösülést, akkor pont az lenne nem helyénvaló, ha megtenném.

19/l

2019. júl. 18. 17:16
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 Nagyon félreérted.
2019. júl. 18. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:
50%
Az biztos, azért szüzek, mert nem vonzóak. Az kizárt, hogy a helyi hvcs ne dumálja le róluk a bugyit, de nem teszik, mert mert nem vonzóak szexuálisan. Lehet valaki gyönyörű szép, de ha nincs benne meg pl. a kisugárzásában, hogy kivánja a farkat, akkor a pasik átnéznek rajtuk.
2019. júl. 18. 18:09
 14/19 anonim ***** válasza:
#13 Már nagyon sokszor megkaptam hogy erős a szexuális kisugárzásom... szóval, miről beszélsz? Szeretnéd hogy küldjek képet?😄
2019. júl. 18. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Még nem találtam olyan férfit, akivel egyáltalan eljuthatnánk a szexig, ami azért nem csoda, lévén még csak 18 éves vagyok :)
2019. júl. 18. 18:42
 16/19 A kérdező kommentje:
#14: kérek szépen képet. 🙂
2019. júl. 18. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Írj
2019. júl. 18. 19:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Azért bírom, mikor valami nem illik az itteni frusztrált, nőgyűlölő csávók világképébe és emiatt egyből gyártaniuk kell valami magyarázatot. Fröcsögtök naphosszat, hogy minden nő rbanc, mindenkivel lefekszenek, csak veletek nem, ha pedig valaki leírja, hogy ez nem így van és még szűz, akkor egyértelműen csak csúnya nő lehet... Minden egydimenziós, csak a külső számít, olyan opció persze nincs, hogy valakinek teljesen korrekt a külseje, simán nem haverkodós, közvetlen típus, hanem otthonülős, magának való, és az összes csávó már rég lecsapott azokra a lányokra, akiket két szép szóval megszereztek, mert olyan csak a mesében meg a romkomokban van, hogy egy normális, nem kétségbeesett felnőtt férfi majd türelemmel viseli, hogy nem vagyok vele egyből közvetlen, nem tolerálom, hogy fogdosson és nem sz*pom le az első randi után. Szerintem nem általános dolog, hogy egy nő "kívánja a farkat" és ennek megfelelően viselkedik a férfiakkal (legalábbis felénk még a köztudottan könnyűvérű nők is próbálják fenntartani a "nehezen kapható" látszatát legalább a nyilvánosság előtt), azért a legtöbben nem "a farkat" kívánják, hanem egy adott férfit.

(#7 voltam)

2019. júl. 18. 19:03
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 Teljesen egyetértek.

Ezért is írtam, szívesen küldök képet, hogy bebizonyítsam.. tévednek.

Persze kinézem azt is hogy miután küldtem képet, azt mondja hogy “hát nem is vagy szép” miközben ő is tudja hogy de, csak nem akarja beismerni hogy nincs mindenben igaza😂

2019. júl. 18. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!