Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előidézhető-e szerelem valaki iránt magamban? Hogyan?
De ez így... Nem jó. Hogyan döntsek bölcsen, ha a sors csak úgy random hajlandó eldönteni hogy mikor lehetek szerelmes? Lehet a létező legrosszabb választást kell így majd megejtsem, mert hiába egyezek valakivel mindenben, tök jól elénénk egy házban, minden ok, de szerelem az nincs (és élvezhető szexualitás sem).
Ez az, ráadásul én még komplikáltabb vagyok mint mások - aapból pici esélye van mindkettőnek, de együtt... hát huh... Elképzelni se nagyon tudom. Most is páromat úgy kdvelem, szeretem is kicsit, de nem szerelemmel. De agyilag tudom, hogy jobb nem lesz nekem.
Ez még kevésbé volt vicces, az előző tükrében.
#8:
Amikor elkezdtem írni, még nem volt ott az előző :-P ... De akkor legalább látod statisztikailag, hogy más is ezen a véleményen van. (#6-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!