Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » SOS! Csak én vagyok evvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS! Csak én vagyok evvel így? Másokban vagy magamban nem bízok?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Én 18/F vagyok, a barátnőm pedig 16/L. Mindketten szigetváriak vagyunk. Nagyon szeretem őt, 4 hónapja vagyunk együtt. Csak félek!!! Nem tudom, mi ez velem. Először is egyszerűbb lesz úgy megérteni, ha leírom, milyen. Nagyon kedves, aranyos és nagyon szép. Szőke (de intelligens!), karcsú, nagyon jó alakja van. Gyönyörű barna a szeme, nagyon csinosan divatosan öltözik, és szépen sminkeli magát. Nekem rögtön megtetszett! Ráadásul az összes haverom/ fiú ismerőseim is azt mondják, hogy ez igen! K*rva jól néz ki és még a modora is jó. Csak egy kicsit félénk (de eleinte).

Amikor megyünk az utcán, szinte minden férfi megnézi, ő nem foglalkozik velük, de félek. Én se nézek ki olyan rosszul (és ezt nem nagyképűségből írom), jól öltözködöm, nem vagyok olyan magas, nincs rajtam sok felesleg és az eddigi barátnőim szerint jóképű vagyok. De mégis vaalhogy félek. Hiába van mellettem és mondja, hogy szeret. De mi lesz, ha valaki "lecsap" rá? És mondjuk az a valaki ezerszer jobban néz ki nálam? Nem akarom elveszíteni!!!

És azt nem tudom, hogy most akkor nekem van kisebbségi komplexusom vagy a többi pasitól "félek" úgymond. Hogy megpróbálják elcsábítani tőlem!! A barátnőm nagyon becsületes és nem olyan, mint rengeteg lány, hogy ma evvel van, holnap meg avval. Én vagyok az első barátja.

És félreértés ne essék, nem azt akarom, hogy ne így öltözködjön, meg ne így nézzen ki! Én büszke vagyok rá.

Csak nem tudom, hogy mit csináljak. Beszéljem meg vele ezt az érzést???

Segítsetek!!!!

Köszi a normális válaszokat! :)

2012. júl. 22. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Nálunk is ez van,az én pasim is féltékeny mert megnéznek mindenhol és mindenki megkörnyékez.Én sem foglalkozm más pasival mert őt szeretem,hiába is néz ki jobban nála valaki más. :)
2012. júl. 22. 21:45
 2/6 AvernusTriad ***** válasza:
Önbizalomhiányod van, amiből könnyen lehet féltékenység, ami pedig könnyen tönkretehet egy kapcsolatot. Mindenképpen foglalkozz a problémával, kezdheted azzal, hogy vele is megosztod az érzéseidet.
 3/6 anonim ***** válasza:
ez van "vaze", ezzel kell élned. ezen nincs mit megbeszélni igazából.. nyilván ha valakit jobban megszeret, vele lesz. ez az élet rendje.. szal persze egy csinos lánynál ez még félelmetesebb, de ezzel nem tudsz mit tenni, próbálj meg nem erre gondolni, szeresd, törődj vele, aztán együtt lesztek amíg lesztek. nyilván. -.-
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem nincsen barátnőm, de ugyan így lennék ezzel :) Énis félnék egy kicsit.Szerintem benne nem bízol még eléggé és azért félsz, hogy más letudna rá "csapni", hogyha szeret téged, akkor nem fogja oda adni magát mindenféle jött-mentnek az utcán :)
2012. júl. 22. 21:47
 5/6 Hanariko ***** válasza:

"De mi lesz, ha valaki "lecsap" rá? " vagy hagyja magát, vagy nem... ha hagyja, akkor annyit is ért, hiába intelligens meg szép.

Amúgy ne ez legyen már az alapfelállás, hogy rettegsz, hogy: "jaj mi lesz ha..." Szóval azért ha látják veled sétálni, akkor ott biztos nem, ha jártok külön szórakozni ott megvan az esélye, hogy rámozdulnak, de ha tényleg szeret, akkor elküldi az "udvarlókat"

"többi pasitól "félek" úgymond"

IGEN!

Jah és szerintem ne beszélj vele. Amíg nem ad jeleket Ő hogy másfele nézne, addig had csorgassa csak a nyálát a többi pasi XD

2012. júl. 22. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy így ezzel :/
2012. júl. 22. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!